Uniek Hoesje voor de Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 – Multi-stand Cover, Blauw, merk i12Cover (Stitswerd) ☆☆

Uniek Hoesje voor de Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 - Multi-stand Cover, Blauw, merk i12Cover in Stitswerd

Geschikt voor: Prestigio Multipad 2 Pro Duo

Unieke universele PU leren hoes met Multi-stand geschikt voor uw Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0.
Deze hoes heeft een uniek bevestigingssysteem. U bevestigt uw Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 door middel van vier verplaatsbare opzetstukjes voorzien van klittenband in de cover. De gemakkelijke en stevige bevestiging zorgt er tevens voor dat alle functies aan de zijkant van uw Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 vrij toegankelijk blijven in de case.
De cover is gemaakt van stevig PU leer en verkrijgbaar in diverse kleuren. De voering is heerlijk zacht. Hierdoor biedt de hoes een betrouwbare bescherming tegen krassen, vlekken en lichte stoten. Ideaal voor bijvoorbeeld vervoer in een tas, rugzak of koffer.
De case heeft een handige multi-stand. Ook deze maakt slim gebruik van klittenband, waardoor uw Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 in een ontelbaar aantal standen is neer te zetten. Zo vindt u altijd de ideale kijkhoek. Handig voor het lezen, typen of bekijken van media.
Al met al is deze beschermhoes een ideaal accessoire voor o.a. uw Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0. De cover wordt gesloten met een stevige elastische band.
NB : Buitenmaat van de hoes is: 210 x 139 mm
De hoes is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778802406 ) (ID: 9200000027677568 i12Cover) Zal je binnenkort ook terug parfum bestellen in Stitswerd ? Uniek Hoesje voor de Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 - Multi-stand Cover, Blauw, merk i12Cover in Stitswerd

Klussen in Groningen

Meestal wordt jouw item “Uniek Hoesje voor de Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 – Multi-stand Cover, Blauw, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Eemsmond (Nederland).

Waar? in Eemsmond

Er zijn veel opties om items te zoeken in Stitswerd.


Er zijn veel winkels nabij Eemsmond.

Misschien wil je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Uniek Hoesje voor de Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 - Multi-stand Cover, Blauw, merk i12Cover in Stitswerd