Polkadot Hoes voor de Toshiba At300, Diamond Class Cover met Multi-stand, Wit, merk i12Cover (Dintelsas) ▷

Polkadot Hoes voor de Toshiba At300, Diamond Class Cover met Multi-stand, Wit, merk i12Cover in Dintelsas

Geschikt voor: Toshiba AT300 AT300SE

Advies verkoopprijs: €34.95

Toshiba At300 Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand
Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Toshiba At300. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

Handige Multi-stand
De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Toshiba At300 in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Toshiba At300 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Toshiba At300. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Toshiba At300 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Toshiba At300 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Toshiba At300 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Polkadot cover
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Deze Diamond Class Polka Dot case met standaard Multi-stand is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778765770 ) (ID: 9200000026900984 i12Cover) Zal je binnenkort ook opnieuw klus gerief aanschaffen in Dintelsas ? Polkadot Hoes voor de Toshiba At300, Diamond Class Cover met Multi-stand, Wit, merk i12Cover in Dintelsas

Webshops in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Polkadot Hoes voor de Toshiba At300, Diamond Class Cover met Multi-stand, Wit, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Steenbergen (Nederland).

Online in Steenbergen

Er zijn verschillende opties om artikelen te vinden in Dintelsas.


Er bestaan veel winkels nabij Steenbergen.

Vaak zul je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! skijar.nl Polkadot Hoes voor de Toshiba At300, Diamond Class Cover met Multi-stand, Wit, merk i12Cover in Dintelsas