“Polkadot Hoes voor de Zenithink C92, Diamond Class Cover met Multi-stand, Rood, merk i12Cover” (Firdgum / Furdgum) ▷


Geschikt voor: Zenithink C92

Advies verkoopprijs: €34.95

Zenithink C92 Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand
Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Zenithink C92. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

Handige Multi-stand
De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Zenithink C92 in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Zenithink C92 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Zenithink C92. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Zenithink C92 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Zenithink C92 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Zenithink C92 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Polkadot cover
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Deze Diamond Class Polka Dot case met standaard Multi-stand is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778758192 ) (ID: 9200000026900416 i12Cover) Zal je straks ook terug speelgoed aanschaffen in Firdgum / Furdgum ?

Winkelen in Friesland

Meestal wordt jouw goed “”Polkadot Hoes voor de Zenithink C92, Diamond Class Cover met Multi-stand, Rood, merk i12Cover”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Franekeradeel (Nederland).

Waar? in Franekeradeel

Er zijn veel opties om artikelen te vinden in Firdgum / Furdgum.


Er bestaan veel shops nabij Franekeradeel.

Meestal kan je het ook online bestellen, bv. via bol !! skijar.nl