Polkadot Hoes voor de Yarvik Tab250, Diamond Class Cover met Multi-stand, wit , merk i12Cover (Hessum) ☆

Polkadot Hoes  voor de Yarvik Tab250, Diamond Class Cover met Multi-stand, wit , merk i12Cover in Hessum

Geschikt voor: Yarvik TAB250

Yarvik Tab250 Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Yarvik Tab250. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
Handige Multi-standDe hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Yarvik Tab250 in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Yarvik Tab250 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Yarvik Tab250. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Yarvik Tab250 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Yarvik Tab250 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Yarvik Tab250 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polka dot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polkadot case met standaard Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778746021 ) (ID: 9200000026896811 i12Cover) Zal je straks eveneens opnieuw klus gerief kopen in Hessum ? Polkadot Hoes  voor de Yarvik Tab250, Diamond Class Cover met Multi-stand, wit , merk i12Cover in Hessum

Samen in Overijssel

Meestal wordt jouw artikel “Polkadot Hoes voor de Yarvik Tab250, Diamond Class Cover met Multi-stand, wit , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Dalfsen (Nederland).

Online in Dalfsen

Er zijn verschillende manieren om deals te spotten in Hessum.


Er bestaan tal van shops nabij Dalfsen.

Vaak wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl Polkadot Hoes  voor de Yarvik Tab250, Diamond Class Cover met Multi-stand, wit , merk i12Cover in Hessum