Polkadot Hoes voor de Iconbit Nettab Sky 3g Duo, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover (Remersdaal) ☆☆☆

Polkadot Hoes  voor de Iconbit Nettab Sky 3g Duo, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover in Remersdaal

Geschikt voor: Iconbit Nettab | Iconbit Nettab Sky 3G

Advies verkoopprijs: €29.95

Iconbit Nettab Sky 3g Duo Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand
Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Iconbit Nettab Sky 3g Duo. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

Handige Multi-stand
De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Iconbit Nettab Sky 3g Duo in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Iconbit Nettab Sky 3g Duo of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Iconbit Nettab Sky 3g Duo. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Iconbit Nettab Sky 3g Duo als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Iconbit Nettab Sky 3g Duo wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Iconbit Nettab Sky 3g Duo het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Polkadot cover
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Deze Diamond Class Polka Dot case met Multi-stand is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778741170 ) (ID: 9200000026893934 i12Cover) Zal je straks ook terug kleding bestellen in Remersdaal ? Polkadot Hoes  voor de Iconbit Nettab Sky 3g Duo, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover in Remersdaal

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Polkadot Hoes voor de Iconbit Nettab Sky 3g Duo, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Voeren/Fourons (België).

Waar? in Voeren/Fourons

Er zijn veel manieren om koopwaar te vinden in Remersdaal.


Er bestaan veel winkels nabij Voeren/Fourons.

Meestal kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl Polkadot Hoes  voor de Iconbit Nettab Sky 3g Duo, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover in Remersdaal