Polkadot Hoes voor de Ematic Ebook Reader Eb105, Diamond Class Cover met Multi-stand, Wit, merk i12Cover (Bruyelle) ▷

Polkadot Hoes  voor de Ematic Ebook Reader Eb105, Diamond Class Cover met Multi-stand, Wit, merk i12Cover in Bruyelle

Geschikt voor: Ematic Ebook Reader Eb105

Advies verkoopprijs: €29.95

Ematic Ebook Reader Eb105 Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand
Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Ematic Ebook Reader Eb105. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

Handige Multi-stand
De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Ematic Ebook Reader Eb105 in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Ematic Ebook Reader Eb105 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Ematic Ebook Reader Eb105. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Ematic Ebook Reader Eb105 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Ematic Ebook Reader Eb105 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Ematic Ebook Reader Eb105 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Polkadot cover
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Deze Diamond Class Polka Dot case met Multi-stand is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778738828 ) (ID: 9200000026895336 i12Cover) Ga je zo meteen ook opnieuw parfum aanschaffen in Bruyelle ? Polkadot Hoes  voor de Ematic Ebook Reader Eb105, Diamond Class Cover met Multi-stand, Wit, merk i12Cover in Bruyelle

Online in Henegouwen

Meestal wordt jouw goed “Polkadot Hoes voor de Ematic Ebook Reader Eb105, Diamond Class Cover met Multi-stand, Wit, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Antoing (België).

Online in Antoing

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Bruyelle.


Er zijn veel winkels nabij Antoing.

Vaak zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Polkadot Hoes  voor de Ematic Ebook Reader Eb105, Diamond Class Cover met Multi-stand, Wit, merk i12Cover in Bruyelle