Hoes voor Coby Kyros Mid1126, Cover met Fragile Print, Zwart, merk i12Cover (Lemelerveld) ☆

Hoes voor Coby Kyros Mid1126, Cover met Fragile Print, Zwart, merk i12Cover in Lemelerveld

Geschikt voor: Universeel

Advies verkoopprijs: €27.95

Coby Kyros Mid1126 Hoes.
Deze universele PU leren case met een stoere “Fragile” Print op de voorkant is geschikt voor uw Coby Kyros Mid1126.

Degelijke materialen voor een optimale bescherming.
Deze stoere tablet hoes beschermt uw Coby Kyros Mid1126 onder alle omstandigheden. Dankzij de stevige PU leren cover kunt u uw tablet veilig opbergen en vervoeren in bijvoorbeeld een tas, rugzak of koffer. De stevige cover biedt bescherming tegen stoten en krassen aan uw Coby Kyros Mid1126. De binnenzijde van de hoes is voorzien van een zachte voering om te voorkomen dat er vervelende krassen aan uw Coby Kyros Mid1126 ontstaan wanneer deze veilig opgeborgen zit in de case.

Met handige standaard.
De case is voorzien van een handige standaard zodat u uw Coby Kyros Mid1126 gemakkelijk rechtop neer kunt zetten in de landschap positie. Dit maakt het mogelijk om uw Coby Kyros Mid1126 te gebruiken als digitaal fotolijstje of kunt u genieten van allerlei media, zonder de tablet in de hand te hoeven houden.

Snelle maar effectieve bevestiging.
U kunt de Coby Kyros Mid1126 veilig en snel in de hoes bevestigen dankzij een simpel, maar betrouwbaar bevestigingssysteem met twee stevige elastieken banden in elke hoek van de hoes. In het hoesje zit nog een extra lusje om optioneel een stylus te bevestigen.

Verkrijgbaar in diverse kleuren met stoer “Fragile” motief op de voorkant.
De voorkant van de hoes is voorzien van een stoere “Fragile” print. De hoes is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies uw favoriete kleur en haal met deze case een stoer en praktisch accessoire in huis voor uw Coby Kyros Mid1126.

De case is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778717014 ) (ID: 9200000026885658 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens opnieuw make up kopen in Lemelerveld ? Hoes voor Coby Kyros Mid1126, Cover met Fragile Print, Zwart, merk i12Cover in Lemelerveld

Winkelen in Overijssel

Meestal wordt jouw item “Hoes voor Coby Kyros Mid1126, Cover met Fragile Print, Zwart, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Dalfsen (Nederland).

Winkels in Dalfsen

Er zijn verschillende manieren om artikelen aan te schaffen in Lemelerveld.


Er zijn tal van winkels nabij Dalfsen.

Misschien wil je hem ook online bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Hoes voor Coby Kyros Mid1126, Cover met Fragile Print, Zwart, merk i12Cover in Lemelerveld