Iriver Story Eb02 Ebook Ereader Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Blauw, merk i12Cover (Xhendremael) ▷

Iriver Story Eb02 Ebook Ereader Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Blauw, merk i12Cover in Xhendremael

Kunstleer

Iriver Story Eb02 Ebook Ereader Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Iriver Story Eb02 Ebook Ereader. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
360 graden draaibare Multi-standDe hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Iriver Story Eb02 Ebook Ereader zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Iriver Story Eb02 Ebook Ereader of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Iriver Story Eb02 Ebook Ereader te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Iriver Story Eb02 Ebook Ereader. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Iriver Story Eb02 Ebook Ereader als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Iriver Story Eb02 Ebook Ereader wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Iriver Story Eb02 Ebook Ereader het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778693219 ) (ID: 9200000026839688 i12Cover) Zal je straks eveneens terug make up kopen in Xhendremael ? Iriver Story Eb02 Ebook Ereader Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Blauw, merk i12Cover in Xhendremael

Klussen in Luik

Meestal wordt jouw bestelling “Iriver Story Eb02 Ebook Ereader Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Blauw, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Etuis & hoesjes in de streek van Ans (België).

Waar? in Ans

Er zijn verschillende opties om deals te vinden in Xhendremael.


Er bestaan tal van shops nabij Ans.

Meestal wil je het ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.skijar.nl Iriver Story Eb02 Ebook Ereader Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Blauw, merk i12Cover in Xhendremael