Barnes Noble Nook Hd Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Zwart, merk i12Cover (Ursel) ☆☆☆☆

Barnes Noble Nook Hd Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Zwart, merk i12Cover in Ursel

Geschikt voor: Barnes Noble Nook Hd

Advies verkoopprijs: €31.95

Barnes Noble Nook Hd Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand
Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Barnes Noble Nook Hd. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

360 graden draaibare Multi-stand
De hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Barnes Noble Nook Hd zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Barnes Noble Nook Hd of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Barnes Noble Nook Hd. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Barnes Noble Nook Hd als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Barnes Noble Nook Hd wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Barnes Noble Nook Hd het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Polkadot cover
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778682596 ) (ID: 9200000026840411 i12Cover) Ga je straks eveneens terug speelgoed kopen in Ursel ? Barnes Noble Nook Hd Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Zwart, merk i12Cover in Ursel

Klussen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Barnes Noble Nook Hd Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Zwart, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Knesselare (België).

Waar? in Knesselare

Er zijn veel manieren om items te zoeken in Ursel.


Er zijn veel shops nabij Knesselare.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.skijar.nl Barnes Noble Nook Hd Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Zwart, merk i12Cover in Ursel