Ematic Pro Series Exlb3b Exlp3p Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, merk i12Cover (Pittem) ☆☆

Ematic Pro Series Exlb3b Exlp3p Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, merk i12Cover in Pittem

Geschikt voor: Ematic Pro Series Exlb3b | Ematic Pro Series Exlp3p

Ematic Pro Series Exlb3b Exlp3p Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand. Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Ematic Pro Series Exlb3b Exlp3p. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
360 graden draaibare Multi-stand De hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Ematic Pro Series Exlb3b Exlp3p zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Ematic Pro Series Exlb3b Exlp3p of als u de tablet als fotolijstje wilt gebruiken.
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Ematic Pro Series Exlb3b Exlp3p. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Ematic Pro Series Exlb3b Exlp3p als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem De Ematic Pro Series Exlb3b Exlp3p wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering.
Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778673167 ) (ID: 9200000026838029 i12Cover) Zal je binnenkort eveneens terug speelgoed aanschaffen in Pittem ? Ematic Pro Series Exlb3b Exlp3p Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, merk i12Cover in Pittem

Online in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw item “Ematic Pro Series Exlb3b Exlp3p Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Pittem (België).

Waar? in Pittem

Er zijn veel opties om items te vinden in Pittem.


Er bestaan veel shops nabij Pittem.

Vaak wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! WWW.skijar.nl Ematic Pro Series Exlb3b Exlp3p Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, merk i12Cover in Pittem