“Eken Gt10s Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, merk i12Cover” (De Knipe) ☆


Geschikt voor: Eken Gt10s

Eken Gt10s Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand. Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Eken Gt10s. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
360 graden draaibare Multi-stand De hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Eken Gt10s zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Eken Gt10s of als u de tablet als fotolijstje wilt gebruiken.
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Eken Gt10s. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Eken Gt10s als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem De Eken Gt10s wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering.
Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778672153 ) (ID: 9200000026837408 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens terug speelgoed bestellen in De Knipe ?

Shoppen in Friesland

Meestal wordt jouw item “”Eken Gt10s Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, merk i12Cover”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Heerenveen (Nederland).

Online in Heerenveen

Er zijn verschillende manieren om artikelen te zoeken in De Knipe.


Er bestaan tal van shops nabij Heerenveen.

Meestal kan je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl