Go Gotab Gbt97 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover (Yernée-Fraineux) ☆☆☆

Go Gotab Gbt97 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover in Yernée-Fraineux

Geschikt voor: Go Gotab Gbt97

Advies verkoopprijs: €35.95

Go Gotab Gbt97 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand

Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Go Gotab Gbt97. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

360 graden draaibare Multi-stand

De hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Go Gotab Gbt97 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Go Gotab Gbt97 of als u de tablet als fotolijstje wilt gebruiken.

De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Go Gotab Gbt97. Wanneeru de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Go Gotab Gbt97 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positionerings-strips.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem. De Go Gotab Gbt97 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778665322 ) (ID: 9200000026810982 i12Cover) Ga je binnenkort ook terug kleding bestellen in Yernée-Fraineux ? Go Gotab Gbt97 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover in Yernée-Fraineux

Samen in Luik

Meestal wordt jouw bestelling “Go Gotab Gbt97 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Nandrin (België).

Waar? in Nandrin

Er zijn verschillende manieren om items te spotten in Yernée-Fraineux.


Er bestaan tal van shops nabij Nandrin.

Meestal kan je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Go Gotab Gbt97 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover in Yernée-Fraineux