Woxter Zielo Tab 80 Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, merk i12Cover (Waddinxveen) ▷

Woxter Zielo Tab 80 Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, merk i12Cover in Waddinxveen

Geschikt voor: Woxter Zielo Tab 80

Woxter Zielo Tab 80 hoes, Diamond Class
Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Woxter Zielo Tab 80.
De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Woxter Zielo Tab 80 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Woxter Zielo Tab 80 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.
Deze hoes is van het merk i12Cover.
Belangrijkste kenmerken
– Diamond Class Kwaliteit
– Multi Stand
– Extra mooie afwerking
– Stevige bevestigingsklemmen
– Verkrijgbaar in diverse kleuren (EAN code: 8718778640138 ) (ID: 9200000026375479 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens terug kleding bestellen in Waddinxveen ? Woxter Zielo Tab 80 Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, merk i12Cover in Waddinxveen

Winkelen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw item “Woxter Zielo Tab 80 Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Waddinxveen (Nederland).

Bestellen? in Waddinxveen

Er zijn verschillende manieren om items te vinden in Waddinxveen.


Er bestaan tal van winkels nabij Waddinxveen.

Vaak kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl Woxter Zielo Tab 80 Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, merk i12Cover in Waddinxveen