Archos Elements 80 Xenon Diamond Class Hoes, 360� Draaibare Cover, Quality Case, Kleur Roze , merk i12Cover (Nieuwkerk) ☆

Archos Elements 80 Xenon Diamond Class Hoes, 360� Draaibare Cover, Quality Case, Kleur Roze , merk i12Cover in Nieuwkerk

Geschikt voor: Archos Elements 80 Xenon

Archos Elements 80 Xenon Diamond Class Case met 360 graden Multi-stand
Deze universele hoes met 360 graden draaibare stand biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Archos Elements 80 Xenon.
De cover is gemaakt van een zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Archos Elements 80 Xenon wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Deze case heeft een Multi-Stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om uw Archos Elements 80 Xenon zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Archos Elements 80 Xenon te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze hoes met 360 graden draaibare multi-stand uit de Diamond Class serie is van het merk i12Cover en geschikt voor de Archos Elements 80 Xenon. (EAN code: 8718778406413 ) (ID: 9200000023855038 i12Cover) Ga je binnenkort ook terug kleding kopen in Nieuwkerk ? Archos Elements 80 Xenon Diamond Class Hoes, 360� Draaibare Cover, Quality Case, Kleur Roze , merk i12Cover in Nieuwkerk

Online in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Archos Elements 80 Xenon Diamond Class Hoes, 360� Draaibare Cover, Quality Case, Kleur Roze , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Goirle (Nederland).

Waar? in Goirle

Er zijn verschillende opties om artikelen te spotten in Nieuwkerk.


Er bestaan tal van shops nabij Goirle.

Meestal wil je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl Archos Elements 80 Xenon Diamond Class Hoes, 360� Draaibare Cover, Quality Case, Kleur Roze , merk i12Cover in Nieuwkerk