Nextbook Premium 7se Diamond Class Hoes, 360° Draaibare Cover, Quality Case , merk i12Cover (Echten) ☆☆

Nextbook Premium 7se Diamond Class Hoes, 360° Draaibare Cover, Quality Case , merk i12Cover in Echten

Geschikt voor: Nextbook Premium 7se

Nextbook Premium 7se Diamond Class Case met 360 graden Multi-stand
Deze universele hoes met 360 graden draaibare stand biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Nextbook Premium 7se.
De cover is gemaakt van een zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Nextbook Premium 7se wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Deze case heeft een Multi-Stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om uw Nextbook Premium 7se zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze hoes met 360 graden draaibare multi-stand uit de Diamond Class serie is van het merk i12Cover en geschikt voor de Nextbook Premium 7se. (EAN code: 8718778405867 ) (ID: 9200000023855633 i12Cover) Ga je zo meteen ook terug make up kopen in Echten ? Nextbook Premium 7se Diamond Class Hoes, 360° Draaibare Cover, Quality Case , merk i12Cover in Echten

Klussen in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “Nextbook Premium 7se Diamond Class Hoes, 360° Draaibare Cover, Quality Case , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van De Wolden (Nederland).

Winkels in De Wolden

Er zijn verschillende manieren om artikelen te vinden in Echten.


Er zijn veel shops nabij De Wolden.

Misschien wil je hem ook online bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Nextbook Premium 7se Diamond Class Hoes, 360° Draaibare Cover, Quality Case , merk i12Cover in Echten