Hip Street Flash 8 Inch Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Zwart, merk i12Cover (Morkhoven) ☆☆☆

Hip Street Flash 8 Inch Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Zwart, merk i12Cover in Morkhoven

Geschikt voor: Universeel

Advies verkoopprijs: €30.95

Deze universele Diamond Class hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Hip Street Flash 8 Inch.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Hip Street Flash 8 Inch wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede en buigbare metalen klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Hip Street Flash 8 Inch rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen.

De drie gleuven waarin u uw Hip Street Flash 8 Inch kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778283816 ) (ID: 9200000022683690 i12Cover) Ga je zo meteen ook terug parfum aanschaffen in Morkhoven ? Hip Street Flash 8 Inch Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Zwart, merk i12Cover in Morkhoven

Online in Antwerpen

Meestal wordt jouw bestelling “Hip Street Flash 8 Inch Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Zwart, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Herentals (België).

Waar? in Herentals

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Morkhoven.


Er zijn veel shops nabij Herentals.

Misschien kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Hip Street Flash 8 Inch Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Zwart, merk i12Cover in Morkhoven