Hoes voor de Kupa X11 , Multi-stand Case, Zwart, merk i12Cover (Achterste Heide) ☆☆

Hoes voor de Kupa X11 , Multi-stand Case, Zwart, merk i12Cover in Achterste Heide

Geschikt voor: Kupa X11

Advies verkoopprijs: €30.95

Unieke universele PU leren hoes met Multi-stand geschikt voor uw Kupa X11.

Deze hoes heeft een uniek bevestigingssysteem. U bevestigt uw Kupa X11 door middel van vier verplaatsbare opzetstukjes voorzien van klittenband in de cover. De gemakkelijke en stevige bevestiging zorgt er tevens voor dat alle functies aan de zijkant van uw tablet vrij toegankelijk blijven in de case.

De cover is gemaakt van stevig PU leer en verkrijgbaar in diverse kleuren. De voering is heerlijk zacht. Hierdoor biedt de hoes een betrouwbare bescherming tegen krassen, vlekken en lichte stoten. Ideaal voor bijvoorbeeld vervoer in een tas, rugzak of koffer.

De case heeft een handige multi-stand. Ook deze maakt gebruik van klittenband, waardoor uw Kupa X11 in een ontelbaar aantal standen is neer te zetten. Zo vindt u altijd de ideale kijkhoek. Handig voor als u wilt lezen, films wil kijken of wil typen.

Al met al is deze beschermhoes een ideaal accessoire voor uw Kupa X11. De tablet cover wordt gesloten met een stevige elastieken band.

De buitenmaat van de hoes is: 288 x 200 mm

De hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778192576 ) (ID: 9200000022088369 i12Cover) Zal je binnenkort ook terug kleding aanschaffen in Achterste Heide ? Hoes voor de Kupa X11 , Multi-stand Case, Zwart, merk i12Cover in Achterste Heide

Samen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Hoes voor de Kupa X11 , Multi-stand Case, Zwart, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Oss (Nederland).

Waar? in Oss

Er zijn verschillende opties om artikelen te spotten in Achterste Heide.


Er zijn veel winkels nabij Oss.

Meestal kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Hoes voor de Kupa X11 , Multi-stand Case, Zwart, merk i12Cover in Achterste Heide