Alcatel One Touch Tab 7 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Wit, merk i12Cover (Grivegnée) ☆☆

Alcatel One Touch Tab 7 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Wit, merk i12Cover in Grivegnée

Geschikt voor: Alcatel One Touch Tab 7

Advies verkoopprijs: €28.95

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Alcatel One Touch Tab 7.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Alcatel One Touch Tab 7 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Alcatel One Touch Tab 7 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778130479 ) (ID: 9200000021962996 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens opnieuw kleding kopen in Grivegnée ? Alcatel One Touch Tab 7 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Wit, merk i12Cover in Grivegnée

Winkelen in Luik

Meestal wordt jouw item “Alcatel One Touch Tab 7 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Wit, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Liège (België).

Online in Liège

Er zijn veel opties om deals te vinden in Grivegnée.


Er zijn veel shops nabij Liège.

Misschien kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Alcatel One Touch Tab 7 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Wit, merk i12Cover in Grivegnée