Docking station met USB-C aansluiting voor de Huawei P10 – black (Mechelen-Bovelingen) ☆☆☆

Docking station met USB-C aansluiting voor de Huawei P10 - black in Mechelen-Bovelingen

Geschikt voor: Huawei P10

Docking station voor de Huawei P10 met USB-C connetor
Met deze stijlvolle docking station geef je jouw Huawei P10 een vaste plaats op je bureau of nachtkastje. Dit docking station is gemaakt voor toestellen met een USB-C connector. Dankzij de schuine stand heb je altijd een goed zicht op je beeldscherm. Met de meegeleverde kabel synchroniseer je je Huawei P10 met je computer of notebook.

Fraaie standaard en dock
Naast een fraaie standaard voor je apparaat is dit dock tegelijkertijd een oplaadpunt. Het dock is op te laden via de meegeleverde USB kabel. Zodra je Huawei P10 in het dock is geplaatst wordt hij voorzien van extra energie.

Bestel dit docking station voor je toestel welke geschikt is met een USB-Connector en voorzie je Huawei P10 van een stijlvolle standaard die hem tegelijk zal opladen.

  • Merk: qMust
  • Kleur: zwart
  • Geschikt voor de Huawei P10
  • Handig oplaadstation voor op bureau of nachtkastje
  • USB-C aansluiting
  • Compact en uniek design
  • Bruikbaar met of zonder hoes
  • Eenvoudig te bevestigen of verwijderen

(EAN code: 8718722451582 ) (ID: 9200000076245502 Knaldeals.com) Ga je straks eveneens terug parfum kopen in Mechelen-Bovelingen ? Docking station met USB-C aansluiting voor de Huawei P10 - black in Mechelen-Bovelingen

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “Docking station met USB-C aansluiting voor de Huawei P10 – black” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Dockingstations in de streek van Heers (België).

Bestellen? in Heers

Er zijn verschillende opties om deals te spotten in Mechelen-Bovelingen.


Er bestaan veel shops nabij Heers.

Vaak wil je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Docking station met USB-C aansluiting voor de Huawei P10 - black in Mechelen-Bovelingen