Docking station met MicroUSB aansluiting voor de Wiko Freddy – black (Berkt) ☆☆☆☆

Docking station met MicroUSB aansluiting voor de Wiko Freddy - black in Berkt

Geschikt voor: Wiko Freddy

Docking station voor de Wiko Freddy met MicroUSB connetor
Met deze stijlvolle docking station geef je jouw Wiko Freddy een vaste plaats op je bureau of nachtkastje. Dit docking station is gemaakt voor toestellen met een MicroUSB connector. Dankzij de schuine stand heb je altijd een goed zicht op je beeldscherm. Met de meegeleverde kabel synchroniseer je je Wiko Freddy met je computer of notebook.

Fraaie standaard en dock
Naast een fraaie standaard voor je apparaat is dit dock tegelijkertijd een oplaadpunt. Het dock is op te laden via de meegeleverde USB kabel. Zodra je Wiko Freddy in het dock is geplaatst wordt hij voorzien van extra energie.

Bestel dit docking station voor je toestel welke geschikt is met een MicroUSB connector en voorzie je Wiko Freddy van een stijlvolle standaard die hem tegelijk zal opladen.

  • Merk: qMust
  • Kleur: zwart
  • Geschikt voor de Wiko Freddy
  • Handig oplaadstation voor op bureau of nachtkastje
  • MicroUSB aansluiting
  • Compact en uniek design
  • Bruikbaar met of zonder hoes
  • Eenvoudig te bevestigen of verwijderen

(EAN code: 8718722379367 ) (ID: 9200000073561014 Knaldeals.com) Ga je binnenkort ook terug make up bestellen in Berkt ? Docking station met MicroUSB aansluiting voor de Wiko Freddy - black in Berkt

Shoppen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Docking station met MicroUSB aansluiting voor de Wiko Freddy – black” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Dockingstations in de streek van Veldhoven (Nederland).

Online in Veldhoven

Er zijn verschillende manieren om deals te zoeken in Berkt.


Er bestaan veel shops nabij Veldhoven.

Misschien wil je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl Docking station met MicroUSB aansluiting voor de Wiko Freddy - black in Berkt