Gecko Covers Slimfit hoes voor Lenovo Idea Tab A8-50 (A5500) – Zwart (Ressaix) ☆☆☆

Gecko Covers Slimfit hoes voor Lenovo Idea Tab A8-50 (A5500) - Zwart in Ressaix

Geschikt voor: Lenovo Idea Tab A8-50 (A5500)

4 voordelen van de hoes op een rij:

  • De hoes neemt weinig ruimte in door het Gecko slimfit design.
  • Biedt en bescherming en multimedia gemak.
  • Voorzien van alle noodzakelijke openingen.
  • Handig ‘click-in’ mechanisme waardoor je tablet nooit uit de hoes kan vallen.

A Gecko Cover Original

Productbeschrijving

Bescherm je Lenovo Idea Tab A8-50 met een unieke hoes van Gecko Covers! Een tablet is een kostbaar bezit, om te voorkomen dat er iets mee gebeurd is het belangrijk om deze op de juiste manier te beschermen. Alle beschermhoesjes van Gecko Covers zijn op maat gemaakt, wat betekent dat deze Slimfit cover perfect om jouw Lenovo Idea Tab A8-50 past. Voorkom krassen of een gebroken scherm!

Slimfit design

De slimfit cover is als een tweede huid voor je tablet. Deze compacte hoes neemt geen extra ruimte in en is daarom makkelijk mee te nemen.De hoes biedt niet alleen uitstekende bescherming, maar ziet er ook erg aantrekkelijk uit.
Slimfit hoes van verschillende kanten

Betrouwbare bescherming

De hoes is voorzien van speciale hoekjes waar de tablet als het ware ingeklikt kan worden. Dit zorgt er voor dat je tablet goed vast zit en nooit uit de case kan vallen. Bovendien beschikt de beschermhoes over een stevige sluiting waardoor deze nooit zomaar open zal gaan wanneer de hoes bijvoorbeeld in je tas zit.
Betrouwbare bescherming van Slimfit hoes

Optimaal gebruiksgemak

Deze hoes is speciaal ontworpen voor de Lenovo Idea Tab A8-50 en is voorzien van de noodzakelijke openingen die ervoor zorgen dat de verschillende ingangen van de tablet eenvoudig te bereiken zijn. Zo kan bijvoorbeeld de camera gebruikt worden wanneer de tablet in de hoes bevestigd is. Naast het beschermen van je tablet kan de cover in verschillende standen worden gebruikt. Hierdoor kun je in verschillende situaties optimaal gebruik maken van je tablet.
Gebruik in verschillende standen

Uitstekende kwaliteit

De binnenkant van de Slimfit hoes is bedekt met velours, dit zachte materiaal zorgt ervoor dat het scherm van je tablet beschermd is tegen krassen. Tot slot is de buitenkant van de cover gemaakt van hoogwaardig kunstleer waardoor het geheel er zeer fraai uitziet.
Slimfit hoes gemaakt van PU leer (EAN code: 8718444509943 Beschermhoes Lenovo Idea Tab A8-50 (A5500) met ‘click-in’ mechanisme) (ID: 9200000032290370 Gecko Covers) Ga je zo meteen ook opnieuw speelgoed bestellen in Ressaix ? Gecko Covers Slimfit hoes voor Lenovo Idea Tab A8-50 (A5500) - Zwart in Ressaix

Samen in Henegouwen

Meestal wordt jouw artikel “Gecko Covers Slimfit hoes voor Lenovo Idea Tab A8-50 (A5500) – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Binche (België).

Winkels in Binche

Er zijn verschillende manieren om items te spotten in Ressaix.


Er bestaan tal van shops nabij Binche.

Vaak kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! WWW.skijar.nl Gecko Covers Slimfit hoes voor Lenovo Idea Tab A8-50 (A5500) - Zwart in Ressaix