Mobiparts Premium Wallet Case Samsung Galaxy S5 Mini Purple (Limal) ☆

Mobiparts Premium Wallet Case Samsung Galaxy S5 Mini Purple in Limal

Geschikt voor: Samsung Galaxy S5 Mini

Premium Wallet Case voor Samsung Galaxy S5 Mini

Deze stijlvolle wallet case is onderdeel van een nieuwe collectie van Mobiparts, de Premium Wallet collectie. De Premium wallet case onderscheidt zich op meerdere vlakken van de rest van de collectie. De binnenkant van de case is gemaakt van mooi, glad leder en u vindt er twee opbergvakjes voor een bankpas of creditcard. In de afwerking zit net iets meer kwaliteit en het stikwerk is keurig strak vervaardigd. De pasvorm is uitstekend en zeer slank.

Echt leder!

De Premium Wallet Case is gemaakt van Nubuck leder. Nubuck is bewerkt leder dat aan de bovenkant van de huid licht is opgeschuurd, waardoor er een fluweelachtige uitstraling ontstaat en het zacht aanvoelt. Het uiterlijk komt overeen met sude, maar is wat steviger. De buitenkant van de case is daarna bewerkt met Tafta. Hierdoor blijft het leder soepel, goed beschermd, duurzaam en behoudt het leder zijn soft touch! Kortom de Premium Wallet Case is het helemaal waard.

Optimale bescherming

De Premium beschermhoes biedt optimale bescherming tegen krassen, stoten en kleine valpartijen. Bovendien heeft deze hoes een magnetische sluiting, zo blijft de bookstyle opening stevig op z’n plaats. En dankzij uitsparingen blijven belangrijke knoppen en poorten altijd beschikbaar.

Kenmerken:

Nieuwe collectie Premium wallet case Uitstekende pasvorm en zeer slank ontwerp Duurzaam echt Nubuck leder! Bewerkt met Tafta voor een fluweel zachte soft touch Binnenkant is vervaardigd uit mooi, glad leder 2 opbergvakjes aan binnenzijde voor bankpas en creditcard Meer kwaliteit in de afwerking en strak stikwerk Optimale bescherming tegen krassen, stoten, vuil en kleine valpartijen Belangrijke knoppen en poorten blijven beschikbaar Geschikt voor Samsung Galaxy S5 Mini (EAN code: 8718066257499 ) (ID: 9200000030339895 Mobiparts) Ga je binnenkort ook opnieuw parfum aanschaffen in Limal ? Mobiparts Premium Wallet Case Samsung Galaxy S5 Mini Purple in Limal

Webshops in Waals Brabant

Meestal wordt jouw goed “Mobiparts Premium Wallet Case Samsung Galaxy S5 Mini Purple” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Wavre (België).

Waar? in Wavre

Er zijn veel manieren om deals te vinden in Limal.


Er bestaan tal van shops nabij Wavre.

Meestal wil je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Mobiparts Premium Wallet Case Samsung Galaxy S5 Mini Purple in Limal