Mobiparts Premium Flip Case LG Optimus L5 II Pink (Seilles) ☆

Mobiparts Premium Flip Case LG Optimus L5 II Pink in Seilles

Geschikt voor: LG Optimus L5

Premium Flip Case voor LG Optimus L5 II E460

Deze stijlvolle flip case is onderdeel van een nieuwe collectie van Mobiparts, de Premium lijn. De Premium flip case onderscheidt zich op meerdere vlakken van de rest van de collectie. De voering is fluweel zacht en in de afwerking zit net iets meer kwaliteit. De magnetische sluiting is mee gekleurd met de case en valt netjes weg in het ontwerp. De pasvorm is uitstekend en zeer slank.

Echt leder!

De Premium Flip Case is gemaakt van Nubuck leder. Nubuck is bewerkt leder dat aan de bovenkant van de huid licht is opgeschuurd, waardoor er een fluweelachtige uitstraling ontstaat en het zacht aanvoelt. Het uiterlijk komt overeen met sude, maar is wat steviger. De buitenkant van de case is daarna bewerkt met Tafta. Hierdoor blijft het leder soepel, goed beschermd, duurzaam en behoudt het leder zijn soft touch! Kortom de Premium Flip Case is het helemaal waard.

Optimale bescherming

De Premium beschermhoes biedt optimale bescherming tegen krassen, stoten en kleine valpartijen. Bovendien heeft deze hoes een magnetische sluiting, zo blijft de flip case stevig op z’n plaats. En dankzij uitsparingen blijven belangrijke knoppen en poorten altijd beschikbaar.

Kenmerken:

  • Nieuwe collectie Premium flip case
  • Uitstekende pasvorm en zeer slank ontwerp
  • Duurzaam echt Nubuck leder!
  • Bewerkt met Tafta voor een fluweel zachte soft touch
  • Fluweel zachte binnenvoering
  • Meer kwaliteit in de afwerking
  • Meegekleurde magnetische sluiting
  • Optimale bescherming tegen krassen, stoten, vuil en kleine valpartijen
  • Belangrijke knoppen en poorten blijven beschikbaar
  • Geschikt voor LG Optimus L5 II E460

(EAN code: 8718066222046 ) (ID: 9200000017795851 Mobiparts) Zal je zo meteen ook opnieuw klus gerief bestellen in Seilles ? Mobiparts Premium Flip Case LG Optimus L5 II Pink in Seilles

Webshops in Namen

Meestal wordt jouw item “Mobiparts Premium Flip Case LG Optimus L5 II Pink” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Andenne (België).

Online in Andenne

Er zijn verschillende opties om koopwaar te spotten in Seilles.


Er zijn tal van shops nabij Andenne.

Misschien wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl Mobiparts Premium Flip Case LG Optimus L5 II Pink in Seilles