Princess 182021 Digitale Aerofryer XL – Digitaal Soft Touch Display – Hetelucht Friteuse (Westouter) ▷

Princess 182021 Digitale Aerofryer XL - Digitaal Soft Touch Display -  Hetelucht Friteuse in Westouter

Voor 800 gram frites | BPA-vrij

Frituur, bak, grill, braad en rooster zonder olie te gebruiken met de Princess 182021 Digitale Aerofryer XL. Deze nieuwe Aerofryer heeft een uniek digitaal soft touch display waardoor hij zeer makkelijk te bedienen is. Selecteer een van de zeven voorgeprogrammeerde bakprogramma’s en de High Speed Air Convention Technology zorgt voor een heerlijk knapperig resultaat. Dankzij de inhoud van 3.2 L kan je vijf porties frietjes tegelijkertijd bakken. Ideaal als je graag minder vet en gezonder wilt eten.

Gezonder koken, bakken en braden met heteluchttechnologie

De Princess Digitale Aerofryer XL combineert hete, circulerende lucht met de perfecte baktemperatuur zodat je met één apparaat kan frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Door deze High Speed Air Convention Technology is er geen olie nodig en is eten bereiden vrijwel reukloos. Naast zeven voorgeprogrammeerde temperaturen is het ook mogelijk om zelf de temperatuur in te stellen van 80˚ tot 200˚ voor het perfecte resultaat. Zo kan je ook gehaktballetjes, afbakbroodjes en quiches bakken in de Aerofryer.

Voorgeprogrammeerde instellingen

Dankzij de handige voorgeprogrammeerde instellingen selecteer je eenvoudig de juiste temperatuur en baktijd van verschillende producten. De Princess Aerofryer XL heeft 7 voorgeprogrammeerde programma’s voor frietjes, vlees, kip, rundvlees, vis, garnalen en cake. Gebruik de Aerofryer dus niet alleen voor frietjes, maar ook voor het gezonder bereiden van vlees, vis en zoete hapjes.

Uniek Digitaal Soft Touch Display

Het unieke digitale soft touch display van de Princess Aerofryer XL maakt het selecteren van de juiste temperatuur en het juiste programma zeer intuïtief. De heldere verlichting op het digitale paneel zorgt ervoor dat je ook in een donkere omgeving direct het juiste programma of temperatuur selecteert. Door de instelbare timer en de overhittingsbeveiliging is de Princess Aerofryer makkelijk en veilig te gebruiken. De uitneembare mand maakt het serveren gemakkelijk en kan in de vaatwasser. Zo wordt het schoonmaken van de Princess Aerofryer XL een eitje.

Multifunctionele mogelijkheden

Met de Princess Aerofryer XL kan je niet alleen frituren, maar ook bakken, braden, grillen en roosteren. Bak lekkere cupcakes als traktatie of gril een stuk vlees of vis heerlijk mals. Rooster ook eens groenten met het gratis bijgeleverde grilrekje. Een bakvorm met een diameter van 18 cm past precies in de lade. Zelfs appeltaart is dus geen probleem. Geen nare luchtjes of stapels afwas meer, maar gemakkelijk en gezond koken voor elke dag.

Hetelucht in plaats van olie

Door de circulerende hete lucht is er weinig tot geen olie meer nodig bij het bereiden van friet, vlees, vis en groenten. Het wordt wel aangeraden om aan verse aardappels een lepeltje olie toe te voegen voor een krokant korstje. Daarnaast is de Princess Aerofryer XL ook handig om gerecht op te warmen zonder dat ze uitdrogen zoals in de magnetron. De Aerofryer is veilig in gebruik dankzij het cool touch handvat zodat je altijd veilig de binnenpan kan uitnemen.

Op all producten van Princess ontvang je 24 maanden garantie


Wat vind je in de doos:

Princess Aerofryer, grillrekje, handleiding

Redenen om voor de Princess Aerofryer XL te kiezen:

  • 3,2 L inhoud voor wel vijf porties friet
  • Uniek digitaal soft touch display voor het instellen en aanpassen van de temperatuur van 80˚ tot 200˚
  • 7 voorgeprogrammeerd bakprogramma’s voor bijvoorbeeld vlees, vis en cake
  • Lade en mand kunnen in de vaatwasser voor makkelijke reiniging
  • Veilig in gebruik dankzij het cool touch handvat en de oververhittingsbescherming

(EAN code: 8713016048257 ) (ID: 9200000076129840 Princess) Zal je straks eveneens opnieuw make up kopen in Westouter ? Princess 182021 Digitale Aerofryer XL - Digitaal Soft Touch Display -  Hetelucht Friteuse in Westouter

Klussen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw goed “Princess 182021 Digitale Aerofryer XL – Digitaal Soft Touch Display – Hetelucht Friteuse” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hetelucht friteuses in de streek van Heuvelland (België).

Waar? in Heuvelland

Er zijn veel opties om artikelen te vinden in Westouter.


Er zijn tal van winkels nabij Heuvelland.

Vaak zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl Princess 182021 Digitale Aerofryer XL - Digitaal Soft Touch Display -  Hetelucht Friteuse in Westouter