Princess 236007 Water&Tea – Theemaker en Waterkoker (Houtigehage / De Houtigehage) ☆☆☆☆

Princess 236007 Water&Tea - Theemaker en Waterkoker in Houtigehage / De Houtigehage

1,5 liter | Temperatuur instellingen | Glas kan | 1700 Watt

Princess Water & Tea Cooker
Met de Water & Tea Cooker van Princess kook je niet alleen water, maar bereid je ook je favoriete thee op de juiste temperatuur (70°C, 80°C, 90°C of 100°C). Dankzij de warmhoudfunctie behoud je deze temperatuur tot wel 30 minuten na bereiding. Zowel de uitneembare theezeef als de afneembare glazen kan zijn vaatwasmachinebestendig en daardoor gemakkelijk schoon te maken.

Reinigen in de afwasmachine
Zowel de uitneembare theezeef als de afneembare hoogwaardig glazen 1.5L kan (SchottDuran) zijn vaatwasmachinebestendig en daardoor gemakkelijk schoon te maken. Kalkaanslag en theevlekken worden hierdoor voorkomen, waardoor de glanzende uitstraling van de kan wordt behouden.

Kies zelf de juiste temperatuur
Met de uitneembare theezeef, bereidt u met de Princess Water & Tea Cooker heerlijke verse thee. Dankzij de 4 temperatuurinstellingen – van 70°C, 80°C, 90°C en 100°C – bereidt u uw thee op precies de juiste temperatuur: verschillende theesoorten vereisen namelijk een exacte temperatuur om unieke smaken en aroma’s te behouden. Zo mag witte thee op 70°C klaargemaakt worden, groene thee op 80°C en zwarte thee op 100°C. De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat deze temperatuur tot maar liefst 30 minuten na bereiding behouden blijft. Verse theebladeren voegt u eenvoudig toe door de bijvulopening in het deksel.

Design
De hoogwaardige glazen kan is afneembaar van de basis, waardoor u de thee direct aan tafel kunt uitschenken en de kan vervolgens als stijlvolle theepot op tafel kunt zetten. Een musthave voor elke theeliefhebber!

Inductietechnologie
De Water & Tea Cooker werkt op inductietechnologie, waardoor water zeer efficiënt en energiebesparend wordt verwarmd. Door de beveiliging is droogkoken niet mogelijk. Wanneer het water op temperatuur is, slaat de koker automatisch af en wordt u gewaarschuwd door middel van een geluidssignaal. (EAN code: 8712836329812 ) (ID: 9200000049649506 Princess) Ga je zo meteen ook terug speelgoed aanschaffen in Houtigehage / De Houtigehage ? Princess 236007 Water&Tea - Theemaker en Waterkoker in Houtigehage / De Houtigehage

Klussen in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Princess 236007 Water&Tea – Theemaker en Waterkoker” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Waterkokers in de streek van Smallingerland (Nederland).

Waar? in Smallingerland

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Houtigehage / De Houtigehage.


Er bestaan veel winkels nabij Smallingerland.

Meestal kan je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Princess 236007 Water&Tea - Theemaker en Waterkoker in Houtigehage / De Houtigehage