Bouletta – Samsung Galaxy S8 Plus Leder Portemonnee Hoesje Bruin (Kontich) ☆

Bouletta - Samsung Galaxy S8 Plus Leder Portemonnee Hoesje Bruin in Kontich

Geschikt voor: Samsung Galaxy S8 Plus

Kenmerken:
Deze hoogwaardige BookCase gemaakt door Bouletta biedt optimale bescherming voor uw ‘Samsung Galaxy S8 Plus’ en is erg handig en gemakkelijk te gebruiken. Dit verfijnde lederen cover is een unieke eye-catcher.

De fluweelachtige voering aan de binnenkant beschermt uw telefoon tegen krassen en stof.

De rubberen kunststof frame waarin de Samsung Galaxy S8 Plus wordt geplaatst, versterkt deze bescherming. Dit is geen goedkope plastic en gemaakt van zeer hoge kwaliteit rubber.

Gebruiksgemak:
U kunt alle knoppen en functies van uw Samsung Galaxy S8 Plus gewoon gebruiken terwijl deze in de BookCase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen gewoon toegankelijk zijn. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Een handig extraatje dat de Bouletta Book-case biedt is de mogelijkheid om de hoes ook als portefeuille te gebruiken. Als je de hoes openklapt heb je aan de linkerkant ruimte voor meerdere pasjes.

Sluiting:
Deze WalletCase heeft een magneetsluiting. Het voordeel van de magnetische sluiting is dat de flap niet zomaar openslaat. De hoes is lekker gebruiksvriendelijk. Met één hand haal je het scherm tevoorschijn. Daarnaast kun je gewoon gebruik maken van alle functies van de telefoon, zonder de hoes van het toestel af te halen.

Design:
Het Samsung Galaxy S8 Plus hoesje heeft een lekker dun design. De Bouletta logo’s aan de voor- en achterkant geven het cover/hoesje een exclusief uiterlijk. De BookCase is duurzaam door de kwaliteit van het leer en stikwerk.

Algemene Informatie:
• De getoonde afbeeldingen zijn representatief; kleine kleurverschillen zijn mogelijk.
• Alle Bouletta lederen producten worden uitsluitend in Istanbul vervaardigd door ambachtslieden met de hand. Elk stuk is een miniatuur meesterwerk, superieur in ontwerp en afwerking.
• Sommige design patronen die we gebruiken op leer, bijv. Antic, zou kunnen leiden tot lichte markeringen en krassen. Dit is een kenmerk van dit patroon en maakt het product uniek, net als vingerafdrukken. Deze markeringen worden niet beschouwd als een fout, uw hoesje krijgt hierdoor een authentieke uitstraling.

(EAN code: 8691051475668 ) (ID: 9200000076969815 Bouletta) Zal je binnenkort eveneens terug speelgoed aanschaffen in Kontich ? Bouletta - Samsung Galaxy S8 Plus Leder Portemonnee Hoesje Bruin in Kontich

Klussen in Antwerpen

Meestal wordt jouw goed “Bouletta – Samsung Galaxy S8 Plus Leder Portemonnee Hoesje Bruin” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Kontich (België).

Winkels in Kontich

Er zijn veel manieren om koopwaar te spotten in Kontich.


Er bestaan veel winkels nabij Kontich.

Vaak zul je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Bouletta - Samsung Galaxy S8 Plus Leder Portemonnee Hoesje Bruin in Kontich