Beko WTV 8744 XW – Wasmachine (Rozendaal) ☆☆☆☆

Beko WTV 8744 XW - Wasmachine in Rozendaal

Wascapaciteit: 8 kg | Toerental: 75 tpm | Fabrieksgarantie: 2 jaar

Beko WTV8744XW ProSmart wasmachine met A+++, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van maar liefst 8 kg. Deze Beko ProSmart wasmachine heeft een ProSmart Inverter Motor. Op deze motor krijg je 10 jaar garantie. De ProSmart motor is 50% meer energiebesparend, is 3 keer stiller dan een gemiddelde wasmachine en bevat een uniek en gepatenteerd detectie systeem voor ongelijke verdeling. De ProSmart Inverter Motor verlengt de levensduur van jouw wasmachine.

Deze machine is voorzien van Aquwave trommel technologie – deze technologie biedt zachte en effectieve wasvoorwaarden voor al jouw wasgoed zodat ze langer meegaan. De vulopening bedraagt maar liefst 34 cm. En op de digitale display is onder andere een startuitstel functie en resttijdindicatie af te lezen. Voor het wassen kun je kiezen uit in totaal 16 programma’s onder andere katoen en synthetische was, maar de machine heeft ook een speciaal programma voor donker gekleurd wasgoed, en Mix 40 om geen onderscheid te maken tussen katoen en synthetisch wasgoed. Met 24-uurs startuitstel kun je de was laten draaien op een door jou gekozen tijdstip. Verder heeft de Beko WTV8744XW de beschikking over een automatisch watercontrole systeem – dwz de waslading kan variëren in grootte en type. Ook heb je de beschikking over Steam Therapy en Autoprogram, programmas om het leven gemakkelijk te maken. En dankzij het automatisch watercontrole systeem, wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast voor een optimaal resultaat. Ook is deze machine voorzien van een Hi-tech verwarmingselement die dankzij een nikkel metalen bekleding wel tot 100 keer langer meegaat. Verder kan er een kinderbeveiliging geactiveerd worden om te voorkomen dat kleine kindervingertjes de instellingen kunnen veranderen. Daarnaast beschikt deze wasmachine van Beko ook over een Aquasafe waterbeveiligingsysteem, waarmee er eventuele lekkage en schade wordt voorkomen.

Steam Therapy
Met een veeleisende baan en lange reistijden, wie heeft er nog tijd om te strijken? Als je het gevoel hebt dat er nooit genoeg uren in een dag zitten, zul je de SteamTherapy-technologie in de wasmachines van Beko weten te waarderen. Die kan kreukels in je wasgoed met wel 58%* verminderen en dat kan de strijktijd tot 28%* korter maken. Hij helpt ook nog eens tegen geurtjes. Nu hoef je ’s morgens geen tijd meer te verspillen aan strijken; pak in plaats daarvan lekker een kop koffie.
AutoProgram
Het wasgoed sorteren in stapels met verschillende soorten textiel? Dat is gewoon veel te veel werk. En als er nou eens een wasmachine was die je deze taak uit handen neemt? Nou, dit is er een. AutoProgram en slimme sensors van Beko zoeken automatisch uit wat voor soort textiel je in de machine hebt gedaan en hoeveel kledingstukken er zijn, en kiezen het juiste programma voor jou. Katoen, kunstweefsels, gemengd – alles klaar. Het wassen van je kleren kan echt zó gemakkelijk zijn.

AquaWave
Jij en je favoriete shirt hebben samen heel wat meegemaakt, en dus is het altijd weer moeilijk om het in de wasmachine te doen. Dankzij de AquaWave-technologie van Beko hoef je je geen zorgen te maken. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt een golfvormige beweging gecreëerd die jouw wasgoed zachtjes laat bewegen binnen in de machine. Dit geeft kledingstukken meer ruimte en mogelijkheden om droog te worden en zorgt ervoor dat jouw favoriete overhemd nog vele dagen meegaat. En je bespaart ook nog eens energie. Er staan jou en je favoriete shirt nog heel wat avondjes uit te wachten. (EAN code: 8690842129865 ) (ID: 9200000077335577 Beko) Zal je binnenkort ook terug make up kopen in Rozendaal ? Beko WTV 8744 XW - Wasmachine in Rozendaal

Online in Gelderland

Meestal wordt jouw item “Beko WTV 8744 XW – Wasmachine” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Wasmachines in de regio van Rozendaal (Nederland).

Online in Rozendaal

Er zijn veel manieren om deals te zoeken in Rozendaal.


Er bestaan veel winkels nabij Rozendaal.

Vaak zul je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Beko WTV 8744 XW - Wasmachine in Rozendaal