X-Doria Bumper – goud – voor Apple iPhone SE ((De) Vleut) ☆

X-Doria Bumper - goud - voor Apple iPhone SE in (De) Vleut

Geschikt voor: Apple iPhone SE

X-Doria case Met deze X-Doria bumper kun je jouw smartphone beschermen, maar toch zoveel mogelijk blijven zien van het mooie design van je iPhone. De bumper biedt bescherming voor de zijkant. Door de opstaande rand geeft hij ook enige bescherming aan de voorkant van de telefoon wanneer hij zou vallen. De bumper is goed afgewerkt, door een rubberen strip aan de binnenkant die eventuele schokken opvangt.

Gebruiksvriendelijk

Het aanbrengen en verwijderen van de bumper is erg gemakkelijk. De toepassingen in de bumper zorgen ervoor dat de knoppen extra worden beschermd en alle ingangen van de smartphone toegankelijk blijven.

X-Doria case

Mooi design

Deze X-Doria bumper is geschikt voor de iPhone SE en past perfect om het toestel! Hij heeft een nauwkeurig ontworpen aluminium kader en geeft de bescherming die jouw iPhone verdient. De bumper is beschikbaar in de metallic kleuren van de iPhone. Hierdoor valt hij nauwelijks op.

Wil je meer bescherming? Dan zou je de bumper goed kunnen combineren met een screenprotector.

X-Doria merk (EAN code: 6950941447836 Telefoonhoesje) (ID: 9200000054606767 X-Doria) Ga je zo meteen ook terug klus gerief kopen in (De) Vleut ? X-Doria Bumper - goud - voor Apple iPhone SE in (De) Vleut

Samen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “X-Doria Bumper – goud – voor Apple iPhone SE” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Best (Nederland).

Waar? in Best

Er zijn verschillende opties om items te vinden in (De) Vleut.


Er zijn veel winkels nabij Best.

Misschien kan je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.skijar.nl X-Doria Bumper - goud - voor Apple iPhone SE in (De) Vleut