Nillkin Huawei P8 Lite (2017) Tempered Glass Screen Protector (Dalmsholte) ☆

Nillkin Huawei P8 Lite (2017) Tempered Glass Screen Protector in Dalmsholte

Geschikt voor: Huawei P8 Lite (2017)

Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display bescherming voor de Huawei P8 Lite (2017). De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten. De bescherming is ook nog eens vrij dun waardoor u absoluut er geen hinder van zult ondervinden als u deze heeft geplaatst op uw Huawei P8 Lite (2017).

Hardheid

De hardheid van de tempered glass screen protector wordt gemeten aan de hand van de potlood hardheids schaal. Deze display bescherming heeft een hardheid van 9H. Dat betekent dat het de stekste is op deze schaal. De hardheidstest wordt uitgevoerd door een potlood in een hoek van 45 graden op de bescherming te drukken. De test is geslaagd als er geen krasje zichtbaar is op de bescherming. Het gaat dus om een erg stevige bescherming waar absoluut niet zomaar krasjes op komen.

Waterdichte coating

Deze Huawei P8 Lite (2017) tempered glass screen protector heeft een waterdichte nano coating, daardoor kan vocht zich niet hechten aan de bescherming. Door de nanotechnologie die is toegepast op deze bescherming zal deze water afstoten. U zult zien dat er bolletjes water ontstaan die direct van het toestel af glijden.

Schoon scherm

Het grote voordeel van de tempered glass screen protector is dat deze er voor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Door de nanotechnologie op de bovenste laag van de tempered glass zal ook olie of een watervaste stift niet hechten. Hierdoor blijft uw scherm altijd mooi schoon.

Installatie

De tempered glass screen protector is gemakkelijk te installeren. In de verpakking zijn een schoonmaakdoekje, een stof absorberende sticker en een alcoholgaasje meegeleverd. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. De bescherming zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. Als er toch nog kleine luchtbelletjes onder zichtbaar zijn dan kunt u deze gemakkelijk met uw vinger weg drukken.

Waarom een tempered glass screen protector?

  • Op maat gemaakt voor de Huawei P8 Lite (2017)
  • Beschermt uw Huawei P8 Lite (2017) tegen krassen en stoten
  • Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen
  • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm
  • Een waterafstotende coating

In de verpakking

  • 1x explosie bestendig tempered glass screen protector voor de Huawei P8 Lite (2017)
  • 1x Microvezel doekje
  • 1x Stof absorberende sticker
  • 1x Alcoholgaasje voor het schoonmaken

(EAN code: 6902048137868 ) (ID: 9200000076509759 Nillkin) Zal je straks ook opnieuw parfum bestellen in Dalmsholte ? Nillkin Huawei P8 Lite (2017) Tempered Glass Screen Protector in Dalmsholte

Samen in Overijssel

Meestal wordt jouw bestelling “Nillkin Huawei P8 Lite (2017) Tempered Glass Screen Protector” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Screenprotectors in de streek van Ommen (Nederland).

Winkels in Ommen

Er zijn veel manieren om items te vinden in Dalmsholte.


Er bestaan tal van winkels nabij Ommen.

Meestal wil je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! www.skijar.nl Nillkin Huawei P8 Lite (2017) Tempered Glass Screen Protector in Dalmsholte