Media-Tech – Full HD – Touch Screen Auto Camera – Achteruitkijkspiegel Met Navigatie (Leihoek) ☆☆

Media-Tech - Full HD - Touch Screen Auto Camera - Achteruitkijkspiegel Met Navigatie in Leihoek

Dit is de Media-Tech Full HD Touch Screen achteruitkijkspiegel Camera Met Navigatie. De achteruitkijkspiegel is 30 cm breed en 8,5 cm hoog. Bevat een voor en een achter camera, navigatie, multimedia-player, surfen op internet usb en radio Fm. De voor camera heeft een resolutie van 1080p. De lens is te vinden op de achterkant van het apparaat aan de linkerkant. De achtercamera heeft een resolutie van 720p, en zou je overal kunnen plaatsen. De navigatie is te downloaden in de Google Play store zoals Google Maps, Automapa, Mapamap en nog veel meer. Via de WIFI en/of usb, kan je via de hotspot van je smart Phone de navigatie downloaden. Ook is het mogelijk om radio te luisteren via de achteruitkijkspiegel.

Waarom je deze achteruitkijkspiegel in je auto moet hebben.

Deze achteruitkijkspiegel is ideaal voor smalle parkeerplaatsen of verrassende paaltjes. Ook is het mogelijk de beelden te kunnen gebruiken na een ongeluk. Stel dat je wordt aangereden dan kan je later bewijzen dat het niet jouw fout was. De camera heeft ook een functie dat als de auto geparkeerd staat hij blijft opnemen. Als er nu iemand aan jouw auto zit kan je met de beelden naar de politie. De achteruitkijkspiegel kan natuurlijk ook voor leuke dingen gebruikt worden zoals een mooie bos rit of een tocht door de bergen. De recorder neemt op in HD 720p (achtercamera) en 1080P (voorcamera). 1080P is natuurlijk een geweldige kwaliteit maar er is ook een nadeel en dat is dat het filmpje dan meer ruimte in gebruik neemt. De Filmpjes worden opgeslagen op een Micro SD kaart tot een grote van 64GB.

Te weinig ruimte?

De oplossing is simpel, er zit een instelbare functie op dit apparaat. Het apparaat verwijdert zelf de filmpjes als er niets gebeurd. Ook heeft het apparaat een functie die de politie ‘gebeurtenis’ noemt. Dit betekent dat de camera pas gaat opnemen als er plotseling iets gebeurd zoals hard remmen of een ongeval. De camera neemt op en als er een ongeval gebeurd slaat hij een paar seconde van voor het ongeval op. Daarnaast heeft de camera ook een nacht modus dus als er iets in de nacht gebeurd ben je voorbereid. Dit apparaat is ook te gebruiken in de taxi, je zou de achter camera op de achterkant van de bestuurdersstoel kunnen plaatsen zodat je altijd kunt zien wat er achter je gebeurt. De gebruiksaanwijzing is alleen in het Engels, niet in het Nederlands.

Kenmerken:

 • Navigatie
 • DVR en achteruit rijd camera
 • Multimedia player
 • Wifi usb
 • radio FM
 • Voorcamera resolutie: 1080p
 • Achtercamera resolutie: 720p
 • Begeleiding lijnen bij het koppelen van de remlichten
 • Geheugen: 8GB Flash, 512MB RAM
 • Android
 • Touch screen
 • Hoogte: 8.5 cm
 • Breedte: 30 cm

(EAN code: 5906453140582 ) (ID: 9200000049294055 Media-Tech) Ga je zo meteen eveneens terug make up aanschaffen in Leihoek ? Media-Tech - Full HD - Touch Screen Auto Camera - Achteruitkijkspiegel Met Navigatie in Leihoek

Klussen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Media-Tech – Full HD – Touch Screen Auto Camera – Achteruitkijkspiegel Met Navigatie” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Autoradio’s in de regio van Schagen (Nederland).

Waar? in Schagen

Er zijn veel opties om koopwaar te bestellen in Leihoek.


Er zijn tal van winkels nabij Schagen.

Meestal zul je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Media-Tech - Full HD - Touch Screen Auto Camera - Achteruitkijkspiegel Met Navigatie in Leihoek