Nokia 3 – 16 GB – Zwart (Noordeinde) ☆

Nokia 3 - 16 GB - Zwart in Noordeinde

Simlockvrij | Android 7.0 | 5 inch scherm | 16 GB geheugen

De Nokia 3 heeft alles wat je van een smartphone verwacht voor een hele mooie prijs. Met de 8 Megapixel camera aan de voor- en achterkant maak je foto’s van alles wat je voorbij ziet komen. De snelle 4G connectie zorgt ervoor dat je probleemloos surft over het internet en het 5 inch HD scherm maakt het kijken van je favoriete series een genot! Hij is verkrijgbaar met de allernieuwste Android versie.

Nokia

Design

Het design van de Nokia 3 is vakmanschap. Het toestel heeft een strak uiterlijk en ligt goed in de hand. De details zijn met precisie afgewerkt. Het Gorilla Glass scherm en het frame van aluminium zorgen ervoor dat de Nokia 3 optimaal beschermt wordt. Dit toestel heeft de ideale balans tussen prestatie en batterijduur. Uiteraard blijft jouw Nokia smartphone up-to-date en veilig met regelmatige software-updates.

Nokia 3

Helder HD-scherm

Het gepolariseerde HD beeldscherm van dit Nokia toestel zorgt voor een mooie beleving. Zo kun je optimaal genieten van video’s, foto’s en apps.

Camera

De 8 Megapixel camera op de voor- en achterkant van de Nokia 3 legt alle momenten van jou en je vrienden vast. Beide camera’s hebben een auto-focus waardoor je foto’s altijd goed scherp gesteld zullen zijn!

(EAN code: 5413729231238 ) (ID: 9200000075382928 Nokia) Zal je straks eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Noordeinde ? Nokia 3 - 16 GB - Zwart in Noordeinde

Webshops in Overijssel

Meestal wordt jouw bestelling “Nokia 3 – 16 GB – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Smartphones in de regio van Steenwijkerland (Nederland).

Online in Steenwijkerland

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Noordeinde.


Er bestaan veel shops nabij Steenwijkerland.

Vaak kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.skijar.nl Nokia 3 - 16 GB - Zwart in Noordeinde