Azuri curved Tempered Glass – wit – voor Samsung Galaxy S7 edge (Boxtel) ☆☆☆

Azuri curved Tempered Glass - wit - voor Samsung Galaxy S7 edge in Boxtel

Geschikt voor: Samsung Galaxy S7 edge

Het gebeurt sneller dan je denkt, een kras op het scherm van je dure smartphone. Zonde! Sleutels of andere voorwerpen in je broekzak kunnen ongemerkt zorgen voor kleine krasjes. Screenprotectors kunnen dit voorkomen. AZURI biedt screenprotectors specifiek voor verschillende type smartphones. Wil je ook bescherming van je smartphone als je hem per ongeluk op de grond laat vallen? Dan heb je een glazen screenprotector nodig. Deze variant is beter van kwaliteit dan de plastic screenprotectors. Het zorgt ervoor dat jouw smartphone niet alleen kras-, maar ook val- en stoot beschermd is, in alle omstandigheden. Glazen screenprotectors zorgen voor extra bescherming wanneer je het nodig hebt. Dankzij het glazen scherm is de screenprotector volledig doorzichtig en vrijwel onzichtbaar op je smartphone.

Azuri merk

Screenprotectie voor Galaxy S7 Edge

Bescherm het display van je Samsung Galaxy S7 Edge met deze AZURI screenprotector. De op maat gemaakte beschermfolie voorkomt krassen en houdt vuil tegen. De screenprotector laat het licht nauwkeurig en gelijkmatig door, daardoor biedt het een helder en levendig beeld. Het resultaat is een kristalheldere screenprotector die jouw scherm tegen schade beschermt zonder afbreuk te doen aan de helderheid. Door de witte rand in de screenprotector valt hij op jouw witte smartphone nauwelijks op.

Snel en eenvoudig aan te brengen

De AZURI screen protector kan snel en eenvoudig worden aangebracht. Maak eerst je scherm schoon met het meegeleverde reinigingsdoekje, haal vervolgens de folie los van de ondergrond en breng het aan op je scherm. Gebruik tot slot het meegeleverde kaartje om vouwen en luchtbelletjes weg te strijken en de display folie zit als gegoten.

Bescherming voor- en achterkant
Bekijk ook de telefoonhoesjes van Azuri (EAN code: 5412882691460 ) (ID: 9200000058997460 Azuri) Zal je zo meteen ook terug parfum aanschaffen in Boxtel ? Azuri curved Tempered Glass - wit - voor Samsung Galaxy S7 edge in Boxtel

Webshops in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Azuri curved Tempered Glass – wit – voor Samsung Galaxy S7 edge” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Screenprotectors in de streek van Boxtel (Nederland).

Waar? in Boxtel

Er zijn veel manieren om items te vinden in Boxtel.


Er zijn veel shops nabij Boxtel.

Meestal wil je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Azuri curved Tempered Glass - wit - voor Samsung Galaxy S7 edge in Boxtel