Hahnel Speedlight Softbox60 Kit Flitser Accessoires (Wapserveen) ☆☆

Hahnel Speedlight Softbox60 Kit Flitser Accessoires in Wapserveen

Hahnel Speedlight Softbox60 Kit

De Hahnel SpeedLight Sofbox 60 kit is een handig accessoire voor het flitsen bij studiofotografie. De kit bevat een universele flitserbeugel, een softbox van 60×60 cm gemaakt van hoge kwaliteit nylon, 2 diffusers voor de softbox en het geheel wordt geleverd in een handige draagtas. De kit kan gebruikt worden met iedere flitser en tilt studiofotografie naar een hoger level! De kit is bovendien ook ideaal voor productfotografie.

Creeer gelijkmatig licht

Wanneer je een perfecte foto wilt maken zonder veel schaduw, dan is een softbox echt een must-have. Door het licht van de flitser wat te verzachten en tegelijk te verspreiden, ontstaat een egaal licht, waardoor je onderwerp mooier belicht wordt dan wanneer je het rechtstreeks belicht. Met de meegeleverd beugel bevestig je iedere flitser eenvoudig in de softbox. Ook kun je hieraan een flitsparaplu bevestigen. De beugel kan bevestigd worden op een lampstatief. De hoek van de flitsbeugel kan vervolgens ingesteld worden met een hendel, zodat je je onderwerp vanuit de juiste hoek kunt belichten.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hahnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera’s en camcorders. Hahnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hahnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

(EAN code: 5099113021205 ) (ID: 9200000038456291 HAHNEL) Ga je zo meteen ook opnieuw speelgoed kopen in Wapserveen ? Hahnel Speedlight Softbox60 Kit Flitser Accessoires in Wapserveen

Webshops in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “Hahnel Speedlight Softbox60 Kit Flitser Accessoires” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Softboxen in de regio van Westerveld (Nederland).

Winkels in Westerveld

Er zijn verschillende manieren om items te vinden in Wapserveen.


Er bestaan veel winkels nabij Westerveld.

Meestal wil je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Hahnel Speedlight Softbox60 Kit Flitser Accessoires in Wapserveen