Plantronics Explorer 500 grijs (Helle) ▷

Plantronics Explorer 500 grijs in Helle

Bluetooth®-headset met GSMA-gecertificeerde HD-spraakhelderheid, smartphone-spraakbediening, notificaties in meerdere talen en een USB-oplaadriem. Inclusief oplader voor in de auto.

Bedien eenvoudig uw telefoon of phablet, ook op drukke dagen. Gooi die verstrengelde oordopjes weg, en kies voor draadloos. Gebruik spraakbesturing om Siri een nummer te laten bellen, vraag herinneringen van Cortana, of hoor routeaanwijzingen van Google. Biedt de volledig GSMA-gecertificeerde HD-spraakervaring op breedbandtelefoons en -netwerken. U bent duidelijk te horen met HD-spraak en onze wind-cancelling-technologieën.

Kies Engels, Duits of Frans als taal waarin belangrijke statusmeldingen aan u worden toegefluisterd. U hoort wanneer u de batterij moet opladen, wanneer u opnieuw verbinding moet maken als de verbinding wordt verbroken, en meer. Sluit de Explorer 500 aan op de USB oplaadband en lus het rond uw tas of sleutelbos om uw headset binnen handbereik houden. Geen behoeft om te jagen voor een laadkabel nu dat de band altijd in de buurt is.
– Comfortabel en duurzaam
– Regelmodule in het snoer
– Uitstekend geluid
– Spraakopdrachten en controls
– Magnetische sluiting
– Micro-USB
– Connectiviteit : Multipoint-technologie om 2 apparaten te koppelen + geïntegreerde A2DP

Technische details:
– A2DP: Ja
– Antwoordknop: Ja
– Bouwvorm: Oorbeugel
– Gesprekstijd Max.: 7 h
– Max. Standby: 288 h
– Microfoonpositie: Geïntegreerde Microfoon
– Model: Mono
– Volumeregelaar: Ja
– Gewicht: 7,5 g
– Bluetooth Class: Class 2 (Max. 40 m)
– Bluetooth Versie: 3.0
– MultiPoint Technologie: Ja
– Kleur: Grijs
– Voor Mobiele Telefoon Merk: Universeel (EAN code: 5033588045540 ) (ID: 9200000057573369 Plantronics) Ga je straks ook opnieuw kleding bestellen in Helle ? Plantronics Explorer 500 grijs in Helle

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Plantronics Explorer 500 grijs” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Bluetooth headsets in de streek van Nuth (Nederland).

Online in Nuth

Er zijn veel manieren om artikelen te vinden in Helle.


Er zijn tal van winkels nabij Nuth.

Vaak wil je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl Plantronics Explorer 500 grijs in Helle