Canon TS-E 17mm – f/4L (Welden) ☆☆☆☆

Canon TS-E 17mm - f/4L in Welden

De professionele architectuurfotograaf kiest voor kwaliteit. De TS-E 17mm F/4L maakt foto’s met weinig vervorming en uitstekende scherpte en is speciaal ontworpen voor architectuurfotografie. Veelzijdigheid met dit objectief is gegarandeerd vanwege de onafhankelijke roterende kantel- en verschuivingsmechanismen.

Meer kantel- en verschuifmogelijkheden

De TS-E 17mm F/4L is een ultragroothoekobjectief die voorzien is van kantel- en verschuivingsmechanismen die voor zowel APS-C sensors als full-frame sensors een grote kijkhoek biedt. De kantel- en verschuivingsrichting kunnen afzonderlijk van elkaar gedraaid worden vanwege het unieke rotatiesysteem van Canon, waardoor het perspectief en scherptediepte onafhankelijk geregeled kunnen worden en het objectief over meer flexibiliteit beschikt.

Omvangrijk bewegingsbereik

De combinatie van een kantelhoek van 6.5 graden, een diagonale beeldhoek van 104 graden, een verschuiving van 12 mm en een rotatiehoek van 90 graden voor zowel het kantel- als verschuivingsmechanisme maken van de TS-E 17 mm F/4L een van de meest flexibele objectieven die je kunt vinden. Om ongewenste trillingen te voorkomen kunnen de kantel- en verschuivingsmechanismen vergrendeld worden.

Efficiente lenselementen

Dankzij de efficiente en uiterst nauwkeurige asferische glasgevromde lens met een grote diameter levert dit objectief een uitstekende resolutie en minimale vervorming. De chromatische aberratie die vaak voorkomt bij het gebruik van groothoekobjectieven wordt tegengegaan door 4 UD-elementen. Deze eigenschappen maken het objectief uitermate geschikt voor architectuurfotografie.

Sub-wavelength-structuurcoating

De TS-E 17mm F/4L is voorzien van een gepatenteerde lenscoating die beeldschaduw en lichtvlekken, veroorzaakt door interne reflectie, helpt reduceren, zodat je foto’s kristalhelder en haarscherp zijn.

De TS-E 17mm F/4L is vocht- en stofbestendig en wordt geleverd met een zonnekap en draagtas, zodat je hem makkelijk kunt vervoeren. (EAN code: 4960999635156 ) (ID: 9000000007148780 Canon) Zal je straks eveneens terug make up kopen in Welden ? Canon TS-E 17mm - f/4L in Welden

Winkelen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “Canon TS-E 17mm – f/4L” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Lenzen in de regio van Oudenaarde (België).

Bestellen? in Oudenaarde

Er zijn veel manieren om deals te zoeken in Welden.


Er bestaan tal van winkels nabij Oudenaarde.

Meestal zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! skijar.nl Canon TS-E 17mm - f/4L in Welden