Klarstein Serena Rossa – keukenmachine – Rood (Peperga / Pepergea) ▷

Klarstein Serena Rossa - keukenmachine - Rood in Peperga / Pepergea

4,3 liter | Aantal snelheden: 6 | 600 W. | Keukenmixer | Planetaire werking

Met de Klarstein Serena Argentea Retro Keukenmachine klop, kneed en mix je je een lieve lust. Deze leuk uitziende kneedmachine komt met 600 Watt vermogen en een 4,3L kominhoud voor het maken van de lekkerste gerechten.

Kloppen, kneden en mixen

Of je nu beslag wilt mixen, deeg wilt kneden of slagroom wilt kloppen, de Klarstein Serena Argentea retro keukenmachine is jouw ideale keukenhulp. Met zijn 600 Watt vermogen en 4,3L kominhoud kan hij 1 kg deeg kneden in 6 verschillende snelheden. Til de kop simpel op middels het liftmechanisme en vervang de gardes gemakkelijk voor het volgende bereidingsproces.

Op stevige voet

De Klarstein keukenmachine is een stevige en duurzame machine gemaakt om lang mee te gaan. De voetjes zuigen zich automatisch vast zodat deze stevig op zijn plaats blijft staan wanneer de mixer met 220 wentelingen per minuut aan het werk is.

Gemakkelijk schoon te maken

De Klarstein Serena Argentea retro keukenmachine komt in een mooie zilveren kleur en zal met zijn ronde vormen en chromen afwerkingen iets extra’s toevoegen aan de keuken. De keukenmachine is gemakkelijk schoon te maken door de kom, garde, kneedhaak en klopper simpel in de vaatwasser te doen. Klaar om aan de volgende klus te beginnen!

handleiding (EAN code: 4260359380673 ) (ID: 9200000051688019 Klarstein) Ga je zo meteen ook opnieuw parfum kopen in Peperga / Pepergea ? Klarstein Serena Rossa - keukenmachine - Rood in Peperga / Pepergea

Online in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Klarstein Serena Rossa – keukenmachine – Rood” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Keukenmachines in de regio van Weststellingwerf (Nederland).

Waar? in Weststellingwerf

Er zijn verschillende opties om artikelen te vinden in Peperga / Pepergea.


Er bestaan veel winkels nabij Weststellingwerf.

Misschien zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Klarstein Serena Rossa - keukenmachine - Rood in Peperga / Pepergea