Gigaset AS160 – Single DECT telefoon – Zwart (Beugt) ☆☆

Gigaset AS160 - Single DECT telefoon - Zwart in Beugt

1 handset(s) | Geschikt voor netwerk in nederland

De Gigaset AS160 is een ongecompliceerde huistelefoon en daardoor zeer gebruiksvriendelijk.

Kenmerken van de Gigaset AS160:

  • Antwoordapparaat: Nee
  • Telefoonboek: 80 contacten
  • Nummerweergave: Ja
  • Instelbaarvolume: Ja
  • Uitbreidbaar tot: 4 handsets
  • Verlicht display met nummer weergave
  • Intern bellen, doorverbinden en driegesprek is mogelijk
  • Digitale kwaliteit via DECT/GAP, ook aan te sluiten op KPN ExperiaBOX

Let op: bij dit toestel wordt geen telefoonkabel geleverd.

Lange Batterijduur

De Gigaset AS160 is ontworpen voor eenvoudig en plezierig telefoneren. De lange gesprekstijd van 18 uur en de lange standby-tijd van 200 uur van de Gigaset AS160 zorgen ervoor, dat de handset altijd gereed is voor gebruik en dat je niet bang hoeft te zijn voor lege batterijen tijdens een gesprek.

Contactgegevens altijd bij de hand

Met de Gigaset AS160 is telefoneren efficiënt, omdat je je belangrijke gegevens in het toestel kunt opslaan. Zo kan je tot 80 van je favoriete contactpersonen opslaan in het telefoonboek, terwijl in de oproeplijst tot 25 ingekomen en gemiste oproepen worden opgeslagen. Hierdoor kan je deze nummers snel en zonder moeite terugbellen.

Vertrouw op praktische, ongecompliceerde tools

De Gigaset AS160 biedt een aantal handige betrouwbare functies voor alledaags gebruik. Zo weet je dankzij NummerWeergave direct wie er belt zodra de telefoon overgaat. De Gigaset AS160 geeft tijdens elk gesprek de datum en gesprekstijd weer.

Compatibiliteit Gigaset telefoons

Alle Gigaset modellen zijn in principe met elkaar te verbinden. Echter kan het zo zijn dat niet alle functionaliteiten op alle modellen werken. Via deze tool van Gigaset kun je precies zien welke Gigaset modellen (en functies) met elkaar compatible zijn. (EAN code: 4250366846200 Huistelefoon alleen geschikt voor een Nederlandse telefoonaansluiting) (ID: 9200000047184180 Gigaset) Zal je zo meteen ook terug speelgoed bestellen in Beugt ? Gigaset AS160 - Single DECT telefoon - Zwart in Beugt

Shoppen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Gigaset AS160 – Single DECT telefoon – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics DECT telefoons in de regio van Bernheze (Nederland).

Online in Bernheze

Er zijn veel manieren om koopwaar te spotten in Beugt.


Er bestaan veel winkels nabij Bernheze.

Misschien kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Gigaset AS160 - Single DECT telefoon - Zwart in Beugt