Siemens SX678X36TE iQ700 – Inbouw Vaatwasser – HomeConnect – WiFi (Wijchmaal) ☆

Siemens SX678X36TE iQ700 - Inbouw Vaatwasser - HomeConnect - WiFi in Wijchmaal

Volledig integreerbaar | Breedte: 59,8 cm | Laadvermogen 13 couverts

Deze Siemens SX678X36TE iQ700 is de vaatwasser van de toekomst, voor mensen die de alleen met het beste genoegen nemen. Daarnaast heeft hij de degelijke Duitse kwaliteit van Siemens, voor vele jaren aan glanzende vaat!

Home Connect: je huishouden in één app.

Met de Home Connect functie kun je je vaatwasser bedienen op afstand. Je hebt controle over je apparaat via de Home Connect app op smartphone of tablet. Bedien en stel je apparaat in, waar je ook bent en wanneer je ook wilt.
Siemens HomeConnect

varioLadePro: nog meer ruimte voor je bestek, esprossokopjes en kookgerei.

Meer flexibiliteit met de nieuwe varioLadePro. Dankzij de in hoogte verstelbare zijkanten is er meer ruimte voor je bestek, kleine espressokopjes en kook- en bakgerei. De neerklapbare delen in het midden van de varioLadePro, zorgen ervoor dat groter bestek met een breed handvat ook makkelijk in de varioLadePro kan worden geplaatst. De gekleurde onderdelen geven de aanpasbare punten aan.
Siemens varioLadePro

Beste droogresultaten en optimale glans, zelfs voor plastic.

Plastic behoort bij de top 4 materialen die men in de vaatwasser stopt. Plastic koelt sneller af dan ander materiaal en slaat nauwelijks warmte op – dit maakt het drogen extra lastig. Met Zeolith®-droogsysteem is dit echter geen enkel probleem. Je plastic kommen, schalen en bakjes worden net zo droog en glanzend als de rest van de vaat.
Siemens extra droog

Toont alle programma-informatie op de vloer: timeLight

De innovatieve functie timeLight laat met een lichtprojectie op de vloer zien, hoe lang het huidige programma nog duurt en met welk programma hij op dit moment mee bezig is. Zelfs bij eventuele foutmeldingen zie je op je keukenvloer direct verschijnen. Dan kun je hier direct mee aan de slag.
Siemens timeLight

VarioFlexPro: ultiem flexibel indeelbaar

De meest flexibele korven bieden zowel in de boven- als de onderkorven optimale flexibiliteit: elke korf is voorzien van drie opklapbare en deelbare etagères en acht neerklapbare bordenhouders. De onderkorf heeft een verhoogde achterwand om kwetsbare glazen te beschermen. De metallic korfgrepen zijn fraai en voelen prettig in de hand. In combinatie met rackMatic is de bovenkorf op drie niveaus in hoogte verstelbaar. De flexibiliteit is ook zichtbaar: de blauw gekleurde onderdelen geven de aanpasbare punten aan. In de onderkorf plaats je moeiteloos grote borden van maar liefst 34 cm.
Siemens varioFlexPro-korven

Extreem zuinig door de natuurlijke stof Zeoliet

Dat deze vaatwasser zo zuinig werkt, komt door het gebruik van een stof die door o.a. de Consumentenbond wordt geroemd; Zeoliet. Dit is een natuurlijk mineraal met een zeer bijzondere eigenschap. Het zeoliet, dat zich in een reservoir in de bodem van de vaatwasser bevindt, heeft tijdens het vaatwasproces een tweeledige werking. Dankzij zijn speciale oppervlak en kristallen structuur neemt het mineraal vocht op en zet het om in energie. Zeoliet neemt niet in werking af, hierdoor kunt u de gehele levensduur van uw vaatwasser genieten van een glanzend droogresultaat.
Siemens zelith

BrilliantShine systeem

Geweldige momenten zitten in de details. Zoals direct perfect droge en glanzende glazen uit je vaatwasser – zonder moeite of extra poetsen. Het is mogelijk dankzij het nieuwe glansDroog systeem met Zeolith®. Vier samenwerkende en innovatieve functies in slechts één vaatwasbeurt – voor stralend glanzende glazen en je gemak. Verfijn het dagelijkse leven met glanzende hoogtepunten.
Siemens BrilliantShine systeem

varioSpeedPlus: drie keer zo snel spoelen en drogen.

Als je op de varioSpeedPlus-knop drukt, wordt de benodigde tijd met 66% verkort. De nieuwe, verkorte tijdsduur, is meteen op het display te zien. Hierdoor is je vaat altijd in de kortste tijd schitterend schoon en droog.
Siemens varioSpeedPlus

interiorLight.

Bij modellen voorzien van interiorLight is het mogelijk de kleur van de binnenverlichting van de vaatwasser aan te passen. Op deze wijze kan ook je vaatwasser bijdragen aan de sfeer van je keuken.
Siemens interiorLight

Extreem energiezuinig

Dit model koelt extreem energiezuinig, waardoor hij het meest gunstige label heeft. Dit scheelt je jaarlijks zo’n €30 ten opzichte van A+ labels, dus je hebt hem snel terugverdiend!
Siemens koelenvriezen energieklasse aaa

Levenslange garantie tegen waterschade: stroomloze aquaStop®-beveiliging

Het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van de vaatwasser.
Siemens aquaStop wasmachine

Meer flexibiliteit bij het inladen: de in hoogte verstelbare bovenkorf.

Vele vaatwassers van Siemens hebben een in hoogte verstelbare bovenkorf voor flexibel inruimen van het grotere vaatwerk. Of je nu bovenin hoge glazen wilt plaatsen of onderin grotere borden, je kun je vaat gemakkelijk kwijt door de hoogte van de bovenkorf te verstellen.
Siemens rackMatic korf

Zacht boven, hoge druk onder: de intensiveZone.

Als u de intensiveZone kiest, wordt de druk van het sproeiwater verhoogd voor de onderste korf waar zich de zeer vuile vaat bevindt. In de bovenste korf verandert het programma niet en wordt kwetsbare vaat nog steeds voorzichtig afgewassen.
Siemens intensivezone

De XXL-vaatwasser

Met maarliefst 10% meer binnenruimte. De XXL-vaatwassers benutten het hoge werkblad in moderne keukens volledig. De binnenruimte is met 5 cm vergroot zodat er extra ruimte in de onderkorf ontstaat voor grote borden en schalen. En door de ergonomische plaatsing kunt u de vaatwasser gemakkelijk zonder te bukken in- en uitruimen.

De beste service van Siemens

Kies je voor een Siemens product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Siemens, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Siemens is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Siemens is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 – 424 40 20.Siemens huishoudelijk service

Technische infromatie:

Algemene informatie:
Energie efficiëntie: A+++ -10%
Energie-efficiëntieklasse: A+++
Capaciteit: 13 maatcouverts
8 Programma’s: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stil 50 °C, Kort 60 °C, Glas 40 °C, Kort 45 °C, Voorspoelen
5 Speciale functies: Bedienen op afstand, intensiveZone, Halve belading, HYGP, GLTR
MachineCare – kuipreiniging
Zeolith® droogsysteem
brilliantShine systeem: het perfecte samenspel van Zeolith®, Shine&dry, het Glas 40° programma en waterhardheid regulatie voor extra glanzende en droge glazen.
Home Connect ready via WLAN
doseerAssistent
aquaSensor, Beladingssensor
Automatische herkenning van het reinigingsmiddel
Waterbesparingssysteem: 7.5 liter water
Glasbeschermingssysteem
Warmtewisselaar

Design:
MetalTouch-Control (zwart)
Bediening aan bovenzijde
TFT-display: meerkleurig HD-display met intuïtieve afbeeldingen en uitleg in tekst.
Actuele weergave start-/ eindtijd en duur programma
emotionLight: luxe binnenverlichting
LED-kleur: blauw
timeLight: projectie van resttijd op de vloer

Comfort / Zekerheid:
varioFlex Pro-korven met flexibele onderdelen in blauw
varioLadePro
Zilverkleurige korf met handgreep
Elektronische voorprogrammering 1-24 uur
Elektronische indicatie zout
Kinderbeveiliging: deurvergrendeling
iQdrive koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur
aquaStop met garantie

Technische specificaties:
Verbruik in ​Eco 50°C programma: 211 kWh / 2100 liter per jaar
Droogefficiëntieklasse: A
Geluidsniveau: 42 dB(A) re 1 pW
Geluidsniveau (extra stil programma) 43 dB(A) re 1 pW
Inbouwmaten (hxbxd): 865-925 x 600 x 550 mm
Aansluitwaarde: 2000-2400 W (EAN code: 4242003769324 VarioLadePro: extra lade voor bestek | Projecteert de resttijd op de vloer | WiFi bediening) (ID: 9200000075151387 Siemens) Zal je straks eveneens opnieuw make up kopen in Wijchmaal ? Siemens SX678X36TE iQ700 - Inbouw Vaatwasser - HomeConnect - WiFi in Wijchmaal

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Siemens SX678X36TE iQ700 – Inbouw Vaatwasser – HomeConnect – WiFi” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Inbouw vaatwassers in de regio van Peer (België).

Waar? in Peer

Er zijn verschillende opties om deals te bestellen in Wijchmaal.


Er zijn tal van winkels nabij Peer.

Misschien zul je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl Siemens SX678X36TE iQ700 - Inbouw Vaatwasser - HomeConnect - WiFi in Wijchmaal