Bosch TDS1624000 Sensixx – Stoomstation – Paars wit (Kapellen (Vl.Br.)) ▷

Bosch TDS1624000 Sensixx - Stoomstation - Paars wit in Kapellen (Vl.Br.)

2400 watt | Antikalksysteem | 4,5 bar | 90 g/min | Verticale stoomstoot

Met deze Bosch TDS1624000 Sensixx – Stoomstation heb je een premium stoomstation van een A merk, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bekijk de belangrijkste eigenschappen:

Krachtige 4,5 bar stoomdruk met een geïntegreerd beveiligingssysteem
Constante stoomafgifte :90 g/min
Advanced Steam system: verbeterde verdeling van de stoom door middel van een optimale vorm en opstelling van de stoom uitloopopeningen

Functies en Opties

PalladiumGlissée: glijdt soepel over uw strijkgoed.

Dankzij het 3-fase-ontwerp wordt de stoom perfect verdeeld en glijdt de speciale zool soepel over uw strijkgoed. Deze geavanceerde strijktechnologie met drie zones biedt o.a. processen voor bevochtigen, drogen en strijken. Met deze functie, plus de slimme verdeling van de stoomkanalen, klaart u dit huishoudelijke klusje vanaf nu met gemak en zonder enige stress.

AdvancedSteam System: stoom voor professionals.

Wat strijken betreft hoeft u niets meer aan het lot over te laten. Ons innovatieve AdvancedSteam System biedt u namelijk een optimale en krachtige stoomafgifte. De stoom wordt gerichter over de stof verdeeld en dringt tot diep in de vezels door. Hoe? Dankzij een geavanceerd systeem met perfect op elkaar afgestemde stoomkanalen en -openingen. Deze gerichte stoomafgifte maakt strijken eenvoudiger en laat die berg met strijkgoed als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Een stoomdruk van 5,5 bar: een absolute topscore.
De juiste druk is van essentieel belang wanneer u strijkt met een stoomstation. Hoe meer druk, hoe beter. Het is een feit: apparaten met een stoomdruk van 5,5 bar leveren gegarandeerd hoge prestaties en de beste strijkkwaliteit, voor perfect gestreken wasgoed in een handomdraai.

2400 watt max.

Een belangrijke voorwaarde voor een snelle opwarming van zowel stoomstations als stoomstrijkijzers is een vermogen tussen 2400 en 2500 watt.

Specificaties

Strijken met of zonder stoom
Stoomdruk: 4.5 bar met beveiligingssysteem
Constante stoomafgifte 90 g/min
Totaal Vermogen: 2400 W max.
Optimalisatie van de stoomverdeling dankzij verbeterd ontwerp van de strijkzool
Titanium-glissée-strijkzool
Opwarmtijd: ca. 7 minuten
Comfort
Verticale stoomfunctie voor het opfrissen van kleding
Inox waterreservoir met extern verwarmings- element
Strijkijzer met ‘advanced steam system’ voor comfortabel strijken
Flexibel te plaatsen afzetgedeelte voor strijkijzer; op basisstation of strijkplank
Strijken met of zonder stoom
Grote opbergruimte voor stoomkabel en aansluitsnoer
Veiligheid
Antislipvoetjes
Lange kabellengte van 1.8 m (EAN code: 4242002755472 ) (ID: 9200000036034075 Bosch) Ga je binnenkort eveneens terug klus gerief aanschaffen in Kapellen (Vl.Br.) ? Bosch TDS1624000 Sensixx - Stoomstation - Paars wit in Kapellen (Vl.Br.)

Webshops in Vlaams Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Bosch TDS1624000 Sensixx – Stoomstation – Paars wit” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Stoomgeneratoren in de regio van Glabbeek-Zuurbemde (België).

Bestellen? in Glabbeek-Zuurbemde

Er zijn veel manieren om items te zoeken in Kapellen (Vl.Br.).


Er bestaan veel shops nabij Glabbeek-Zuurbemde.

Meestal wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Bosch TDS1624000 Sensixx - Stoomstation - Paars wit in Kapellen (Vl.Br.)