Braun Silk-épil 9 9-579 nat en droog inclusief gezichtsreinigingsborstel – Epilator (Gits) ☆☆☆☆

Braun Silk-épil 9 9-579 nat en droog inclusief gezichtsreinigingsborstel - Epilator in Gits

Droog|Met schuim of gel|Onder de douche | Gebruiksduur: 40 minuten

De 40% bredere epileerkop verwijdert meer haartjes in één beweging voor een gladde huid, tot wel 4 weken lang.*

Braun introduceert Silk-épil 9, de nieuwe standaard in epileer perfectie met een brede epileerkop voor snellere resultaten en baanbrekende MicroGrip-pincettechnologie. Met een 40% bredere kop*, bereikt de nieuwe Silk-épil 9 meer oppervlakte en verwijdert hij meer haartjes in één beweging voor sneller epileren. De MicroGrip-pincettechnologie introduceert de meest innovatieve pincetten van Braun met een verbeterde geometrie om de pluk- en vangprestaties te verbeteren en zorgt in één beweging voor de zachte verwijdering van meer haartjes. De combinatie van deze twee functies resulteert in een snellere ontharing, zelfs voor de kortste haartjes (0,5 mm), waar je met waxen geen grip op krijgt, zodat je huid tot wel 4 weken lang glad blijft. Omdat de Wet & Dry draadloos is, kan deze voor een zachtere epilatie in bad of onder de douche worden gebruikt. Bij regelmatig gebruik, wordt epileren vrijwel pijnloos. De Bonus Editie is voorzien van een reinigingsborstel voor het gezicht die make-up en onzuiverheden tot 6 keer beter verwijdert dan een handmatige reiniging**, zodat uw huid wordt voorbereid op hydratatie, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de huid schoon, stralend en verfrist achterblijft.

∙ De innovatieve MicroGrip-pincettechnologie verwijdert zelfs de kortste haartjes die door waxen niet worden verwijderd.
∙ Voor draadloos Wet & Dry gebruik – Bijna pijnloos bij regelmatig gebruik.
∙ Wordt geleverd met 7 extra’s inclusief een scheerhoofd, een tondeuse opzetstuk, een massage opzetstuk met hoge frequentie, een opzetstuk voor huidcontact, een opzetstuk voor het gezicht, een oplaadstandaard zodat uw apparaat altijd opgeladen is en een ∙ gezichtsborstel die uw gezicht beter reinigt dan een handmatige reiniging.

Tekst
De snelste en meest precieze epilator van Braun.
De 40% bredere scheerkop zorgt ervoor dat nog meer haartjes worden vastgegrepen en verwijderd in één beweging, terwijl de revolutionaire MicroGrip pincettechnologie met bredere, langere en diepere pincetjes de epileerprestaties verbetert – waardoor haartjes tot 4x korter dan wax worden verwijderd.
Verfijnt de huid 4x beter dan handmatige exfoliatie.
De sonische exfoliatietechnologie van de borstel zorgt met ruim 3.000 microtrillingen per minuut voor een zichtbaar betere huid. De borstel verwijdert met zijn 10.000 dunne, dicht op elkaar staande haartjes dode huidcellen op voorzichtige wijze en stimuleert het herstel van het huidoppervlak.

Tekst
Wet&Dry
Werkt in het bad of onder de douche voor een comfortabelere epilatie. Daarnaast wordt epileren vrijwel pijnloos bij regelmatig gebruik.
Tekst
Pulserende vibraties
Actief pulserende vibraties voor een extra zachte epilatie.
Tekst
Flexibele kop
De flexibele kop past zich vlot aan de rondingen van het lichaam aan voor meer comfort en efficiëntie.
Tekst
Smartlight
De smartlight licht zelfs de fijnste haartjes op voor een extra grondige ontharing.

Tekst
Completeer je schoonheidsroutine met een betere reiniging van het gezicht.
De speciale Braun gezichtsborstel verwijdert make-up en onzuiverheden uit poriën – 6x beter dan handmatige reiniging. Bovendien verbetert en exfolieert hij de huid met micro-oscillaties. 100% waterdicht voor comfortabel gebruik onder de douche.

* in vergelijking met andere Braun epilators
** in vergelijking met handmatige reiniging met een wasgel (EAN code: 4210201109075 Bekijk het overzicht van alle Braun epilatoren.) (ID: 9200000039475501 Braun) Ga je zo meteen ook terug parfum bestellen in Gits ? Braun Silk-épil 9 9-579 nat en droog inclusief gezichtsreinigingsborstel - Epilator in Gits

Klussen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “Braun Silk-épil 9 9-579 nat en droog inclusief gezichtsreinigingsborstel – Epilator” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Epilators in de regio van Hooglede (België).

Waar? in Hooglede

Er zijn veel manieren om deals te bestellen in Gits.


Er zijn veel shops nabij Hooglede.

Misschien zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl Braun Silk-épil 9 9-579 nat en droog inclusief gezichtsreinigingsborstel - Epilator in Gits