Braun Satin Hair 5 ST 550 – Stijltang (De Blesse) ☆☆☆☆

Braun Satin Hair 5 ST 550 - Stijltang in De Blesse

Style diversiteit met maximale haarbescherming. Met de Braun Satin Hair 5 Multistyler ontdek je elke dag weer opnieuw een andere haarstijl, maar zonder de prijs te betalen van beschadigd haar. Het beschikt over geavanceerde haarbescherming die oververhitting voorkomt en je haar beschermt tegen beschadiging en breken.

Innovatieve krulvormer

Een innovatieve krulvormer maakt krullen net zo makkelijk als stijlen: één beweging volstaat.

Warmteregelaar

Ontwikkelt volgens wetenschappelijk advies van DWI, een onafhankelijk Duits instituut voor vezelonderzoek – om de gezondheid van het haar actief te beschermen.

Onverwoestbare keramische platen van Eloxal

100% zuivere keramische platen zorgen ervoor dat de stijltang moeiteloos door het haar glijdt, voor een soepele styling.

Gepatenteerde zwevende plaat

Verdeelt de druk gelijkmatig om haarbeschadiging te voorkomen.

Temperatuurregeling

De digitale temperatuurregeling past de temperatuur in 5 stappen van een temperatuurbereik tussen 130 – 200° C in + /- 15° C temperatuur fasen. De LED- temperatuur display geeft een eenvoudig controle van de geselecteerde stand.

Kenmerken van de Braun Multi Haarstyler Satin Hair 5 ESW:

  • Gepatenteerde zwevende platen
  • 40 sec. opwarmtijd
  • Temperatuurbereik van 130-200°C
  • 5 Temperatuur stappen

(EAN code: 4210201075479 Ook geschikt om je haar mee te krullen!) (ID: 9000000010993781 Braun) Ga je binnenkort ook opnieuw make up kopen in De Blesse ? Braun Satin Hair 5 ST 550 - Stijltang in De Blesse

Webshops in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Braun Satin Hair 5 ST 550 – Stijltang” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics in de regio van Weststellingwerf (Nederland).

Online in Weststellingwerf

Er zijn veel opties om items te bestellen in De Blesse.


Er zijn veel shops nabij Weststellingwerf.

Meestal wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! WWW.skijar.nl Braun Satin Hair 5 ST 550 - Stijltang in De Blesse