Springlane Sous -Vide Circulator “Henry” (Sint-Pieters-Woluwe) ▷

Springlane Sous -Vide Circulator

Sous-vide koken is een techniek die al jaren wordt gebruikt in professionele restaurants. Dankzij langzame garing op een lage temperatuur, krijgt uw product altijd de perfecte garing en malsheid. Doordat de producten vacuum worden verpakt, blijven smaken bovendien op een unieke manier behouden.

Dankzij de Henry sous-vide circulator is deze techniek nu voordelig beschikbaar voor in uw eigen thuiskeuken. Verbluf uw dinergasten keer met een restaurant-waardig stukje vlees, de smaakvolste groenten, of een boterzacht stukje vis.

Geen keukenprins(es) ? Geen probleem ! Met twee drukken op de knop stelt U de circulator in. Het enige dat U vervolgens moet doen is het product gevacumeerd of in een ziplock-zak in de pan te stoppen en af te wachten.

De Henry sous-vide circulator van het Duitste merk Springlane is met de grootste zorg voor kwaliteit gebouwd. Dankzij de RVS Materialen en hoogwaardige kunststof, is het apparaat robuust en bestendig tegen veelvuldig gebruik. Niet voor niets wordt de stick dan ook geleverd met 3 Jaar garantie !

Kernpunten van de Henry Sous-Vide circulator:

– 800 Watt vermogen
– Geschikt voor pannen van 4 tot 15 Liter
– Temperatuurbereik van 20-99 °C
– 1,5 Meter kabbellengte
– 3 Jaar garantie ! (EAN code: 4056499023378 ) (ID: 9200000074456003 Springlane Duitsland) Zal je binnenkort eveneens opnieuw kleding aanschaffen in Sint-Pieters-Woluwe ? Springlane Sous -Vide Circulator

Webshops in Brussels Hoofdstedelijk gewest

Meestal wordt jouw artikel “Springlane Sous -Vide Circulator “Henry”” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Sous-vide kokers in de streek van Sint-Pieters-Woluwe (België).

Waar? in Sint-Pieters-Woluwe

Er zijn veel manieren om koopwaar te bestellen in Sint-Pieters-Woluwe.


Er bestaan tal van winkels nabij Sint-Pieters-Woluwe.

Vaak kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.skijar.nl Springlane Sous -Vide Circulator