Cullmann Sydney pro Maxima 200 cameratas – Geschikt voor systeemcamera – Zwart (Geluveld) ☆

Cullmann Sydney pro Maxima 200 cameratas - Geschikt voor systeemcamera - Zwart in Geluveld

Schoudertas | Spatwaterdicht | 180 x 130 x 230 mm

De Sydney Pro Maxima 200 cameratas heeft niet alleen een mooi design maar is ook praktisch en veelzijdig in het gebruik. De tas is geschikt voor systeem camera’s. De buitenkant van de tas is gemaakt van robuust, waterwerend materiaal. De binnenkant heeft een zachte voering zodat er geen krassen komen op je apparatuur.

Veelzijdig in gebruik
De Sydney cameratas is praktisch en veelzijdig in het gebruik. Je kunt de tas op drie manieren dragen. Je kunt het dragen als een schoudertas. De meegeleverde schouderriem is in lengte verstelbaar en via de metale clips bevestig je het aan de tas. Daarnaast kun je het vervoeren aan het stevige handvat. En als laatste kun je de tas aan je riem bevestigen via de riemlus.

Optimale bescherming
In de achterkant van de tas zit een geïntegreerde hoes die bescherming biedt tegen de regen en zon. Daarnaast zorgen de afgesloten ritsen ervoor dat er geen stof en vocht doorheen komt.

Kenmerken
– Geschikt voor Spiegelreflex en systeemcamera’s
– Zacht, gevoerde binnenkant voor optimale bescherming
– Voor snelle toegang gaat de tas open van het lichaam af
– Stevig handvat
– Robuuste, waterwerende buitenkant
– In lengte verstelbare schouderriem met metale clips
– Flexibele vakkenverdelers
– Geheugenkaartvakjes
– Regenhoes in de achterkant van de cameratas
– Riemlus (EAN code: 4007134012806 Binnenmaat (B x H x D): 23 x 18 x 13 cm | Welk type cameratas heb ik nodig?) (ID: 9200000075384627 Cullmann) Zal je straks eveneens terug kleding kopen in Geluveld ? Cullmann Sydney pro Maxima 200 cameratas - Geschikt voor systeemcamera - Zwart in Geluveld

Samen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Cullmann Sydney pro Maxima 200 cameratas – Geschikt voor systeemcamera – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Cameratassen in de regio van Zonnebeke (België).

Waar? in Zonnebeke

Er zijn veel manieren om koopwaar te spotten in Geluveld.


Er zijn tal van shops nabij Zonnebeke.

Meestal kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl Cullmann Sydney pro Maxima 200 cameratas - Geschikt voor systeemcamera - Zwart in Geluveld