OnRoute Select 1001 Motorroutes (Beselare) ☆☆☆

OnRoute Select 1001 Motorroutes in Beselare

5 inch (13 cm)

OnRoute Select 1001 motorroutes is een verzameling routes in binnen- en buitenland voor de motorrijder. Het is de opvolger van de in 2009 uitgebrachte OnRoute 1100 Motorroutes.

Motorrijders rijden graag routes en het werd dan ook tijd om dit product te vernieuwen. Daarnaast is de gebruikersfeedback ter harte genomen en is de functionaliteit aangepast. Met OnRoute Select 1001 motorroutes is het nu mogelijk om op de computer de routes te bekijken en beheren. Indien gewenst is het startpunt te wijzigen en de routes kunnen naar een toestel gestuurd worden. Dit is niet alleen beperkt tot de Garmin Zumo’s, maar het werkt ook goed op de TomTom Rider 40/400.

Je kunt eenvoudig routes selecteren op basis van provincie of land. Daarnaast kun je een plaats kiezen waarbij de route in de buurt komt of op naam van een route. Wil je de route helemaal tot in detail bekijken? Dan kun je eenvoudig kiezen voor de weergave in je browser.

De route kun je direct naar je Garmin of TomTom laden. De routes worden als een tracklog in je toestel gezet. Deze track kun je vervolgens naar je routes of reisplanner exporteren. Kies je voor de tracklog als basis, dan zal de route, ongeacht je kaartversie, zo exact mogelijk gereden worden. Voor de Garmin gebruikers is het dan wel raadzaam om het herberekenen uit te schakelen. Bij eventueel afwijken zal je anders naar het eindpunt gebracht worden. De TomTom Rider doet dit eigenlijk nog iets slimmer aangezien die de track zo exact mogelijk zal blijven volgen.

Er is ook een beheergedeelte in het programma om je gereden routes te verwijderen uit je toestel. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de routes in BaseCamp (of MapSource) te bekijken. Met name voor de buitenlandse routes zou je die kunnen gebruiken als basis voor een te plannen tocht. (EAN code: 3272181398017 ) (ID: 9200000057521962 OnRoute) Ga je binnenkort ook opnieuw make up bestellen in Beselare ? OnRoute Select 1001 Motorroutes in Beselare

Shoppen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “OnRoute Select 1001 Motorroutes” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Motornavigatie in de streek van Zonnebeke (België).

Waar? in Zonnebeke

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te bestellen in Beselare.


Er zijn veel winkels nabij Zonnebeke.

Misschien wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl OnRoute Select 1001 Motorroutes in Beselare