Mars (White) (Lippelo) ☆☆

Mars (White) in Lippelo

Bluetooth | Spatwaterdicht | Accuduur: tot 6 uur

LEVITATIE:

Auto Levitatie Systeem

Zen-achtige levitatie bij de aanraking door uw vingertoppen. Centreer simpelweg de Mars Craft op de subwoofer basis en deze zal automatisch gaan zweven. U heeft zelfs controle over het landen en stijgen van de Craft via de Crazybaby App.

Mars-Gravity levitatie Tech

Geesteskind van een internationale technische samenwerking. Het is veruit de meest stabiele en elegante levitatie ervaring in de consumentenelektronica markt.

Mars Craft draadloos opladen:

Wanneer de batterij van de Craft lager is dan 20%, zal het langzaam landen op de subwoofer basis voor draadloos opladen. The Craft gaat automatisch weer zweven indien deze volledig is opgeladen.

ONTWERP:

Air-craft grade aluminium

De buitenmantel bedekt elegant de speaker en zorgt voor een super stevig beschermend omhulsel. De Space Gray uitgave heeft een prachtig geanodiseerd oppervlak welke artistiek doch naturel gekleurd is. The (De) “Black and White” modellen zijn gemaakt van hetzelfde Air-craft grade aluminium rijk behandeld met op hoog niveau gepolijste lak (Pianolak). Mars van crazybaby™ werd bekroond met de Red Dot, de internationale onderscheiding voor uitmuntende designkwaliteit. Deelnemers uit 57 landen hadden zich geregistreerd met meer dan 5200 producten en innovaties voor de Red Dot award: product design 2016.

IPX7 Waterdicht (Waterproof)

De Mars Craft is ontworpen om bestand te zijn tegen water. Het is beschermd tegen volledige onderwaterdompeling (30 minuten op 1 meter diepte).

Draagbaarheid:

De Mars Craft is gemaakt om barre omstandigheden buiten te weerstaan. De Craft is magnetisch en kan hiermee eenvoudig op metaal worden bevestigd. Het formaat is compact genoeg om deze simpel mee te nemen.

GELUID:

Verhef uw audio

Aangedreven door AptX®, zal Mars uw muziek met volheid, diepte en helderheid afspelen. Het akoestisch ontwerp van Mars werd gemaakt door teams die ook de oplossingen voor Harman / Kardon Sony en Philips leverden.

Dual Speaker System:

De dubbele speakers in twee frequentie gebieden, combineren een gescheiden “Craft and Base” ontwerp en werken in een rijke harmonie samen met een heldere en volle klank.

Crazybaby App:

Volledige besturing via de App. Voor elke functie heeft crazybaby ervoor gezorgd dat het werd ontworpen voor de meest intieme muziek beleving

Batterij en voeding:

Mars Craft: tot 6 uur continu speeltijd
Mars Craft: Draadloos opladen
Mars Base: tot 8 uur continue speeltijd
Mars Base: Built-in oplaadbare lithium batterij (7.4V, 4000mAh)
USB CHARGE OUT: 5V, 1.2A

App Specs:

iOS 7 of hoger
Android 4.4 of hoger
Levitatie controle
Automatische volume-instelling
Surround sound-effect
Stereo Paar (Bij 2 Mars producten)
Bluetooth Paar support

Akoestisch:

360 graden surround sound
Crazybaby EQ
AptX® audiocodering levert CD-kwaliteit geluid
AAC audio decoder
Built-in hoge gevoeligheid microfoon
Mars Craft vermogen: 4W THD = 1%
Signaal-ruisverhouding: 75dB
Mars Base vermogen: 10W THD = 1%
Signaal-ruisverhouding: 75dB
Frequentiebereik (Hz): 50 Hz tot 20 KHz (EAN code: 0867374000117 ) (ID: 9200000079771053 Crazy Baby) Zal je zo meteen ook opnieuw speelgoed aanschaffen in Lippelo ? Mars (White) in Lippelo

Shoppen in Antwerpen

Meestal wordt jouw artikel “Mars (White)” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics in de streek van Sint-Amands (België).

Waar? in Sint-Amands

Er zijn veel opties om artikelen te vinden in Lippelo.


Er zijn tal van winkels nabij Sint-Amands.

Misschien kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl Mars (White) in Lippelo