Four (4) Lume Cube Pack – Black* (Ressegem) ☆☆☆

Four (4) Lume Cube Pack - Black* in Ressegem

Lume Cube Fourpack zwart

De Lume Cube is een klein vierkant blokje met een krachtige LED-lamp, bedoeld voor gebruik met alle mogelijke opnameapparatuur zoals smartphones, digitale camera’s en action cams zoals GoPro, Sony en Garmin. Een heel simpel idee, en briljant in zijn eenvoud. De Lume Cube is ’s werelds eerste technisch geavanceerde externe flitser en videolamp ineen. De Lume Cube four pack bevat vier Lume Cubes voor een creatieve belichting van je onderwerp.

Haal alles uit je Lume Cubes!

Je bedient de vier Lume Cubes heel simpel via Bluetooth met de speciale app. Die app is er zowel voor Apple iOS als voor Android en de app is zodanig ontworpen dat iedereen hem kan gebruiken. Dus of je nou een doorgewinterde videofilmer bent die zijn GoPro action cam door en door kent, of geheel nieuw in de wereld van de fotografie met een smartphone; met de Lume Cube app wordt het gebruik van een flitser of videolamp een peulenschil. Met de app kun je tot maar liefst 5 Lume Cubes tegelijk aansturen. Dus of je nu de helderheid van de videolamp, de flitsduur en de rode-ogen reductie wilt regelen van een afzonderlijke Lume Cubes of vijf stuks tegelijk maakt niet uit!

Verlichting voor GoPro, smartphone en dslr

Je Kunt de Lume Cube gebruiken als externe lichtbron voor je smartphone, je dslr-camera, je digicompact of je GoPro, maar ook voor willekeurig welke andere action cam. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht en je kunt hem gebruiken als videolamp of als flitser. Met zijn ingebouwde optische sensor kun je de Lume Cube bovendien gebruiken als slave flitser in combinatie met een losse systeemflitser. In het geval van de four pack kun je een van de Lume Cubes gebruiken als directe flitser of videolamp en de anderen als slave of invullicht voor een uiterst creatieve belichting. De Lume Cube is verkrijgbaar in de kleuren zwart, gunmetal grey en zilver.

Creatieve videolamp en flitser

Een Lume Cube is een met siliconen bekleed, waterdicht vierkant blokje van 3,8cm x 3,8cm en ook als is de Lume Cube maar heel klein, technisch zit deze flitser en videolamp heel ingenieus in elkaar. De Lume Cube levert op vol vermogen maar liefst 1500 Lumen aan verlichting en je kunt het vermogen dimmen van 1500 naar 0 Lumen. Je belichting is dus altijd perfect. De kleurtemperatuur van de LED is 6000° kelvin, wat mooi helder wit licht oplevert. Je kunt de Lume Cube met de meegeleverde USB-kabel in ongeveer 1,5 uur weer opladen. De Lume Cube is bovendien waterdicht tot maar liefst 33 meter diepte, waardoor je hem ook perfect kunt gebruiken met een GoPro tijdens het surfen of duiken.

Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de iPhone, Android smartphones en GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professional spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Over Lume Cube

Het jonge bedrijf Lume Cube is gevestigd in San Diego, Californië. Zoals meer Amerikaanse ondernemingen die zich bezighouden met accessoires voor GoPro’s en smartphones is ook Lume Cube een startup die voorkomt uit een slim idee van een paar mensen met als passie surfen en reizen. Kickstarter zorgde in november 2014 voor de aftrap van Lume Cube nadat de oprichters van mening waren dat er behoefte was aan een supercompacte flitser en videolamp om altijd en overal bij je te hebben.

(EAN code: 0855239006084 ) (ID: 9200000064241326 Lume Cube) Ga je binnenkort eveneens opnieuw kleding kopen in Ressegem ? Four (4) Lume Cube Pack - Black* in Ressegem

Shoppen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “Four (4) Lume Cube Pack – Black*” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Elektronica in de regio van Herzele (België).

Waar? in Herzele

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Ressegem.


Er bestaan tal van winkels nabij Herzele.

Vaak zul je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.skijar.nl Four (4) Lume Cube Pack - Black* in Ressegem