Tile Style – Bluetooth tracker – 1-pack (Vijcie) ☆☆☆☆

Tile Style - Bluetooth tracker - 1-pack in Vijcie

Bereik van 60 meter

Raak nooit meer iets kwijt met de Tile Bluetooth Tracker! Doordat de Tile zo dun is en een sleutelgat heeft, kan je hem gemakkelijk vastmaken aan alle spullen die je niet kwijt wilt raken, bijvoorbeeld je sleutels. Koppel de Tile via Bluetooth aan de gratis Tile app op je smartphone en vind al je spullen gewoon weer terug.

Via de app op je smartphone kun je de Tile een geluid laten maken, zodat je kan horen waar bijvoorbeeld jouw sleutels liggen. De Tile app onthoudt ook waar jouw tracker voor de laatste keer is geweest. Ben je je spullen dus vergeten? Dan weet de app je te vertellen waar je als eerste moet zoeken!

De Tile werkt ook andersom. Je sleutels met de Tile in je handen, maar je smartphone kwijt? Klik dan 2 keer op het knopje van de Tile en je smartphone zal geluid maken, zodat je hem weer terugvindt! Zelfs als je geluid uitstaat.

Lost and found community
Is je Tile buiten bereik en krijg je hem niet teruggevonden? Maak dan gebruik van alle Tile Apps in de Lost and Found community. Deze optie is 100% discreet, niemand zal weten dat je iets kwijt bent. De Tile App laat je anoniem de hulp inschakelen van alle andere Tile gebruikers. Als je de App op de achtergrond aan hebt staan en je komt in de buurt van een verloren Tile, dan wordt de locatie per direct aan de eigenaar van deze Tile doorgestuurd.

Geschikt voor Android en iOS
De Tile App is voor zowel Android (vanaf versie 4.4 of hoger, 6.0 uitgezonderd) als iOS (vanaf versie 8.1) gratis te downloaden. (EAN code: 0819039020145 ) (ID: 9200000081315617 Tile) Ga je binnenkort ook opnieuw kleding aanschaffen in Vijcie ? Tile Style - Bluetooth tracker - 1-pack in Vijcie

Klussen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Tile Style – Bluetooth tracker – 1-pack” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics GPS trackers in de streek van Werkendam (Nederland).

Winkels in Werkendam

Er zijn veel opties om koopwaar te bestellen in Vijcie.


Er zijn veel winkels nabij Werkendam.

Meestal wil je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl Tile Style - Bluetooth tracker - 1-pack in Vijcie