Lifetrak Brite R450 activity tracker – Gunmetal (Niekerk) ☆☆☆

Lifetrak Brite R450 activity tracker - Gunmetal in Niekerk

Met hartslagfunctie | Zonder GPS

LifeTrak R450

De uitgebreide LifeTrak R450 neemt activiteit en fitheid volgen naar het volgende niveau met de 24-HR-life functie! Naast de basisactiviteit activiteit tracking gebruikt de R450 jouw ECG voor nauwkeurige hartslagmeting om zo je meer accurate en persoonlijke calorie-verbranding te berekenen en om je in staat te stellen om jouw conditie te optimaliseren. Daarnaast meet de R450 constant jouw niveaus van blootstelling aan licht en aan de belangrijke blauwe golflengtes. Op diverse tijdstippen van de dag laat de R450 je weten wanneer je niet genoeg bloot bent gesteld aan te veel of te weinig blauw licht, zodat je stappen kunt ondernemen om jouw stemming en energie niveaus te verbeteren.

De R450 weet automatisch wanneer je in slaap valt en maakt je met een zachte trilalarm weer wakker op het optimale tijdstip op basis van de kwaliteit van je slaap om ervoor te zorgen dat je fris wakker wordt. R450 motiveert je om je doelen te halen en om in de toekomst actief te blijven. Daarnaast ondersteunt de R450 8 soorten smartphone notificaties, inclusief IM, SMS, notificaties en herinneringen uit je favoriete apps (Facebook, twitter, Whatsapp), zodat je altijd op de hoogte bent.

Tenslotte synchroniseert de R450 met de LifeTrak app, zo worden 7 dagen van jouw gegevens opgeslagen, zodat je beter inzichten in je activiteiten krijgt zodat je korte termijn doelen, lange termijn gewoontes worden. Draag al deze gepersonaliseerde intelligentie op je pols, altijd en overal en de hele tijd, want de R450 is waterbestendig en je hoeft de R450 nooit op te laden.

Specificaties:

  • Hartslag:30-240 bpm
  • Tijd: AM, PM, uren, minuten, secondes, 12/24 uur
  • Batterij: Vervangbare CR2032
  • Waterbestendig: 30m
  • Garantie: Een 2 jaar; behalve batterij
  • Afmetingen: Bandje (max): 217mm
  • Horloge (diameter): 42 mm
  • lcd afmetingen (diameter): 27mm
  • Werkt met: iOS & Android

(EAN code: 0818603010766 ) (ID: 9200000036286546 LifeTrak) Zal je straks eveneens opnieuw parfum aanschaffen in Niekerk ? Lifetrak Brite R450 activity tracker - Gunmetal in Niekerk

Online in Groningen

Meestal wordt jouw goed “Lifetrak Brite R450 activity tracker – Gunmetal” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Activity trackers in de streek van De Marne (Nederland).

Waar? in De Marne

Er zijn veel manieren om deals aan te schaffen in Niekerk.


Er zijn tal van winkels nabij De Marne.

Vaak wil je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! WWW.skijar.nl Lifetrak Brite R450 activity tracker - Gunmetal in Niekerk