Belkin kabeladapter Micro-USB naar USB-C – Zwart (Emmeloord) ▷

Belkin kabeladapter Micro-USB naar USB-C - Zwart in Emmeloord

Gooi oude kabels niet weg

U heeft nu een apparaat met een USB-C-aansluiting en een USB-C-kabel, maar waarom zou u uw oude Micro-USB-kabels weggooien? Deze kleine, draagbare adapter converteert de stekker van uw Micro-USB-kabel naar USB-C. Hij ondersteunt opladen met tot 12 watt en gegevensoverdracht met snelheden van USB 2.0 – ideaal voor opladen en synchroniseren. Bespaar geld en voorkom verspilling door uw Micro-USB-kabels te converteren met deze adapter.

Back-up

Deze adapter converteert uw Micro-USB-kabel naar USB-C zodat u naast de originele USB-C-kabel die met uw apparaat is meegeleverd, een back-up-kabel heeft en u kunt opladen, waar u ook bent. Hij is ideaal voor het opladen in de auto, op het werk of ergens anders en zorgt ervoor dat de angst voor een lege batterij tot het verleden behoort.

Belkin kabeladapter

Dun en compact

Dankzij de compacte vormgeving en de afwerking in hoogglans past de adapter perfect bij uw huidige USB-kabels. Hij is bovendien heel makkelijk mee te nemen, zodat u alles en overal kunt opladen.

Belkin kabeladapter

USB-IF gecertificeerd

Deze kabel is gecertificeerd door het USB-IF en voldoet aan alle elektrische, mechanische en milieubepalingen waardoor een voortreffelijke gebruikerservaring gegarandeerd is. Het USB-IF is een non-profitorganisatie die bestaat uit een groep bedrijven die de ontwikkeling van hoogwaardige USB-producten en conformiteitstesten faciliteert. U kunt er zeker van zijn dat uw adapter veilig en betrouwbaar is.

Onder andere geschikt voor: Galaxy S8, Galaxy S8+ en andere smartphones met USB-C aansluiting (EAN code: 0745883741397 ) (ID: 9200000076619399 Belkin) Zal je binnenkort eveneens terug parfum aanschaffen in Emmeloord ? Belkin kabeladapter Micro-USB naar USB-C - Zwart in Emmeloord

Winkelen in Flevoland

Meestal wordt jouw bestelling “Belkin kabeladapter Micro-USB naar USB-C – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede computer in de regio van Noordoostpolder (Nederland).

Winkels in Noordoostpolder

Er zijn veel manieren om deals te vinden in Emmeloord.


Er zijn veel winkels nabij Noordoostpolder.

Vaak zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Belkin kabeladapter Micro-USB naar USB-C - Zwart in Emmeloord