Jobu-Design Surefoot Surefoot NX4 7 inch (Echteld) ▷

Jobu-Design Surefoot Surefoot NX4 7 inch in Echteld

Jobu Surefoot Lensplate NX4 7′ SF-NX4

De Jobu Surefoot Lensplate NX4 7-inch SF-NX4 lensplaat is bedoeld voor het monteren van langer teleobjectieven op een Arca-Swiss snelkoppeling. Bijvoorbeeld om ze te gebruiken met een gimbal head. Jobu Design Surefoot NX-serie lensplaten bieden een aantal voordelen, zoals een dubbele beveiligingsstop, een dubbel zwaluwstaartprofiel en compatibiliteit met alle Arca-Swiss snelkoppelingen. Deze 7-inch lange lensplaat is geschikt voor gebruik met vrijwel alle 400mm f/2.8, 500mm en 600mm objectieven. De SF-NX4 is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium en wordt geleverd inclusief bevestigingsschroeven en de juiste inbussleutels voor de montage.

De keuze van een Surefoot lensplaat

Over het algemeen geldt voor het aanschaffen van een Surefoot NX lensplaat dat je er eentje kiest die 1 inch (2,54 centimeter) langer is dan de statiefvoet van je objectief. Dit laat meer ruimte voor flexibel gebruik. De meeste kleinere objectieven hebben slechts e’e’n schroefgat voor het bevestigen van een lensplaat. Selecteer daarom een NX1 of NX2 plaat met een ingebouwde anti-torsie flens om te voorkomen dat het objectief tijdens het gebruik per ongeluk losdraait. De meeste middelgrote objectieven hebben twee of meer schroefgaten. Selecteer een NX3 of NX4 plaat voor deze langere statiefvoeten maar let we op dat ze een ingebouwde anti-torsie flens hebben. Voor bijzondere objectieven, objectieven voor speciale doeleinden, of als extra ‘alleskunner’ adviseert Jobu de NXM plaat die meerdere mogelijkheden biedt voor het monteren van uw objectief.

Schommelkop, swing head of gimbal head

Een Jobu Design schommelkop, ook wel swing head of gimbal head genoemd, is ontworpen om volledige bewegingsvrijheid te bieden. De statiefkop ondersteunt een camera met objectief op hun natuurlijke balanceerpunt waardoor ze niet ongewild kantelen. In feite hang je de fotocamera met (tele)objectief in een schommelende beugel, vandaar de naam schommelkop. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld natuurfotografie, vliegtuigspotten en paardensport. Je bevestigd een schommelkop met de 3/8-inch statiefaansluiting. Voor statieven met een 1/4-inch statiefschroef kun je een verloopadapter gebruiken.

Over Jobu Design

Jobu Design is een unieke productlijn van hoogwaardige statieven, gimbal head statiefkoppen en camera-accessoires voor zowel professionele fotografen als amateurs. Jobu Design accessoires vormen de oerbetrouwbare koppeling tussen camera/objectiefcombinaties en een statief. Ze bieden professionele oplossingen voor veel voorkomende situaties waarin apparatuur veilig en zeker bevestigd dient te worden maar toch volledige bewegingsvrijheid noodzakelijk is. Deze superieure schommelkoppen, cameraplaten, lensplaten, snelkoppelingen en andere nuttige accessoires worden geproduceerd in Canada door Devonshire Manufacturing Group, Inc.

(EAN code: 0689076163231 ) (ID: 9200000010668209 Jobu) Ga je zo meteen ook terug kleding kopen in Echteld ? Jobu-Design Surefoot Surefoot NX4 7 inch in Echteld

Samen in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Jobu-Design Surefoot Surefoot NX4 7 inch” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Statiefadapters in de regio van Neder-Betuwe (Nederland).

Winkels in Neder-Betuwe

Er zijn veel opties om artikelen aan te schaffen in Echteld.


Er zijn veel shops nabij Neder-Betuwe.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Jobu-Design Surefoot Surefoot NX4 7 inch in Echteld